Samsung Galaxy Note II príde v dvoch nových farbách

Uvažujete o zakúpení tabletofónu Galaxy Note II, ale aktuálne dostupné farby biela a sivá sa vám zdajú nudné? Možno sa vám oplatí počkať. Na trhu by sa mal objaviť v hnedej a tmavo červenej farbe.

Samsung obliekol model Galaxy Note II do dvoch nových, a priznajme aj atraktívnych, farieb - Amber Brown a Ruby Wine. Obidve verzie vyzerajú na fotografiách dobre a veríme, že sa objavia aj na našom trhu. Doplnili by tak aktuálne farebné varianty keramickú bielu a titánovo sivú verziu.

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Samsung Galaxy Note momentálne patrí medzi najvybavenejšie zariadenia na trhu. Používateľovi ponúkne veľký 5,5-palcový Super AMOLED PLus displej s HD rozlíšením, štvorjadrový 1,6 GHz procesor, 2 GB RAM, 16 GB vnútornú pamäť a 8-megapixelový fotoaparát i prednú 1,9 Mpix kameru. Galaxy Note ponúka plnú dátovú výbavu a svojmu majiteľovi aj nové možnosti v používaní a ovládaní vďaka dodávanému dotykovému peru S Pen.

Nedávno dostal tabletofón aktualizáciu softvéru, ktorá má vyriešiť problém s bezpečnostnou chybou v procesoroch Exynos. No objavili sa odozvy od nespokojných majiteľov o rýchlejšom vybíjaní batérie. V našom diskusnom fóre zatiaľ iba jeden čitateľ spomínal problém, ktorý sa objavil po nainštalovaní nového softvéru, no išlo o chybu s pripojením k Wi-Fi sieti, o výdrži sa zatiaľ nikto nezmienil. Aké sú vaše skúsenosti? Zaznamenali ste nejaký problém?

Zdroj: sammobile.com

Diskusia k článku:

dolezite_upozornenie 17.01.2013 - 20:45

Galaxy Note 2 s Full HD rozlisenim chcem :-) Robite tuning?:-)

galaxi17.01.2013 - 21:20 Trvalý odkaz

pošli ho ja ti ho natuningujem :-D

Lenka Ivančíková17.01.2013 - 21:49 Trvalý odkaz

Jasne, ze nie. :-) to asi len skriatok automaticky napisal aj slovo Full. Uvedene na spravnu mieru. :)

HORMON17.01.2013 - 22:03 Trvalý odkaz

...tak to je udalooooost...v 2 novych farbach ...no ja nezaspim...ved tieto nove obdlzniky su na jedno kopyto...

Martin18.01.2013 - 20:23 Trvalý odkaz

pride mi aj s tou japonkou? :D ked nie tak ho nechcem :D

Celá diskusia 5 príspevkov