Android, Windows Phone a iOS TIP: eBay - nakupovanie z mobilu

Celosvetovo najväčší aukčný portál eBay nie je treba nikomu predstavovať. Aj keď ho pomaly dobiehajú viaceré čínske internetové obchody, eBay si stále drží titul kráľa v tomto odvetví. Dnes vám predstavíme oficiálnu aplikáciu eBay dostupnú pre tri najväčšie operačné systémy.

eBay

Začnem používateľským prostredím, z ktorého som bol mierne sklamaný. Je pekne farebne zladené, všetky funkčné ikony sú rozumne umiestnené, no aplikácia vás núti používať ich veľmi často, čo môže spôsobiť problémy hlavne tým menej zručným.

Aplikácia sa vás pri prvom spustení spýta, ktorú verziu portálu chcete prehľadávať. Odporúčame zvoliť si portály Spojeného kráľovstva (UK) a Nemecka.

Samotné nakupovanie prebieha úplne rovnako ako cez internetový prehliadač vo vašom PC. Vyberiete si tovar, prihlásite sa k svojmu PayPal účtu, potvrdíte platbu a už len čakáte, kedy vám pani poštárka vhodí do schránky pekný žltý lístoček s oznámením, že vami objednaný tovar vás čaká na pošte. Nepoznáte internetový platobný systém PayPal? Odpovie vám napríklad Wikipédia.

Po najnovšej aktualizácií sa už neobjavuje padanie aplikácie ani jej "sekanie". Taktiež musím pochváliť vývojarov za vynikajúcu optimalizáciu aplikácie pre tablety. Niekomu však môže chýbať filter výrobkov podľa doručovania na Slovensko.

Aplikácia je bezplatne dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android od verzie 2.1, iOS 4.3 a Windows Phone všetkých generácií.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Windows Phone

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

csabasz 17.01.2013 - 09:26

Ja by som bol zvedavy,ze ako to je to z reklamaciou,keby som nieco objednal z ebayu?

Me_Gusta17.01.2013 - 18:44 Trvalý odkaz

Každí jeden seller má popísanú reklamáciu (ako to u neho funguje), ale ja som si z tadiaľ moc krát objednával a všetko bolo v pohode ;)

Celá diskusia 2 príspevky