Mobil roka 2012

Vyberte najlepšie mobilné telefóny minulého roka v šiestom ročníku veľkej čitateľskej ankety a vyhrajte skvelé ceny!

Šiesty ročník ankety Mobil roka úspešne odštartoval šiesteho januára, aby sa nám to všetkým lepšie pamätalo, prebiehať bude až do šiesteho februára.

Najvýznamnejšie slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby sme s vašou pomocou vybrali tie najlepšie telefóny minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď anketa vznikla v čase, kedy o vašu priazeň bojovali pamätné kúsky ako Sony Ericsson P1i či Nokia N95 8GB a prvý Apple iPhone sme poznali iba z obrázkov. Vtedy rozhodlo 7-tisíc ľudí o prvenstve šiestich mobilných telefónov roku 2007 v rôznych kategóriách. Tie sa každým rokom pretvárali, veď aj doba sa prudko menila. Nezmenil sa však poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej minulý rok o výsledkoch rozhodlo vyše 11-tisíc zainteresovaných čitateľov odborných médií. Bude vás tentoraz viac?

Odborná komisia zložená zo zástupcov redakcií PC REVUE, TECHBOX, MobilMania.sk a Fony.sk vybrala do štyroch kategórií dvadsaťštyri najzaujímavejších telefónov, ktoré sa v roku 2012 dostali na trh. Výber 24 nominovaných kúskov a ich rozdelenie do kategórií neboli jednoduchou záležitosťou. Veríme, že sme to zvládli najlepšie, ako sa dalo. Svoju trhovú pozíciu opäť významne posilnili smartfóny s Androidom, do boja sa však vracia Windows Phone.

Po dlhej odbornej debate teda komisia rozhodla o nasledujúcich kategóriách pre Mobil roka 2012: high-end, mid-end, ľudový a extra. Poslednú menovanú kategóriu sme venovali prevratným či dokonca odvážnym zariadeniam, ktoré si v minulom roku vyslúžili najväčšiu pozornosť členov odbornej poroty.

Od 6. januára do 6. februára 2013 už bude len na vás, ktoré mobilné telefóny sa v týchto kategóriách stanú tými najlepšími. Výsledky ankety sú aj výsledkami vašich praktických skúseností a názorov.

Všetky telefóny ste doteraz mali možnosť vidieť v obchodoch, rukách kamarátov, či dokonca na vlastnom stole. Práve to má aj v šiestom ročníku ankety zaručiť, že medzi sebou bojujú len skúsenosťami overené zariadenia. O takmer všetkých nominovaných telefónoch si môžete prečítať aj recenzie, či už na internete alebo v časopisoch.

Okrem toho, že vašim hlasom pomôžete vybrať tie najlepšie mobilné telefóny minulého roka, zúčastníte sa aj losovania o hodnotné ceny. Generálny partner ankety Mobil roka 2012, mobilný operátor O2, venuje víťazovi záverečného žrebovania špičkový Apple iPhone 5. Hlavní partneri víťazom prenechajú ďalšie tri hodnotné ceny - Samsung špeciálny kúsok Samsung Galaxy Camera, Sony Mobile úspešný smartfón Sony Xperia P a TCCM silného hráča v strednej triede HTC Desire X.

Každý účastník sa môže ankety Mobil roka 2012 zúčastniť len raz, a to hlasovaním v internetovom formulári na www.mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine poctivým hlasovaním, preto vopred ďakujeme za slušný prístup k ankete.

Vyhlásenie výsledkov a žrebovanie výhercov sa uskutoční 11. februára 2013. Výsledky sa dozviete v zúčastnených médiách (PC REVUE, TECHBOX, MobilMania.sk, Fony.sk) akonáhle to bude možné.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu