Na jeden záber: Sony Xperia J (ST26i)

Tohto zástupcu strednej triedy smartfónov s príjemným dizajnom a slušnou kapacitou batérie už v redakcii testujeme. Kým zverejníme jeho recenziu, pripravili sme krátke video.

Sony Xperia J ponúka podobný dizajn ako staršia vlajková loď Xperia Arc či aktuálna Xperia T, no s horšou výbavou.

Tá pripomína skôr Xperiu Arc a zahŕňa jednojadrový procesor taktovaný na 1 GHz, 512 MB operačnej pamäte RAM, 4 GB vnútorného úložného priestoru s podporou microSD kariet do veľkosti 32 GB, operačný systém Android Ice Cream Sandwich, 4-palcový TFT displej s WVGA rozlíšením, odolnou vrstvou Gorilla Glass a základnú konektivitu vrátane DLNA.

Poteší batéria s kapacitou 1 750 mAh, nepočítajte však s manuálnou spúšťou fotoaparátu, HD videami ani vysokou kvalitou fotografií.

Základné info: Sony Xperia J

Fotografie a videá iba vo VGA rozlíšení zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Zamrzí už spomínaná absencia hardvérovej spúšte v pravej stene, ktorú na iných modeloch oceňujeme.

Xperia J zaujme menej náročných používateľov hlavne dizajnom s prehnutým telom, s ktorým sme sa prvýkrát stretli pri Sony Ericsson Xperia Arc, zaujímavým prostredím fotoaparátu s prispôsobiteľnými skratkami aj intenzívnym makrom a kapacitou batérie 1 750 mAh, ktorá v spojení s jednojadrovým procesorom a displejom so staršou TFT technológiou ponúka slušnú výdrž na jedno nabitie.

Na jeden záber: Sony Xperia J:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Peter Pavlinsky 07.01.2013 - 10:16

Len co zena pocas sviatkov isla na nakup, tak Pan hned zasadol ku svojim hrackam, a az potom si pokojne uzila volny cas doma :-D

Celá diskusia 1 príspevok