Na jeden záber: peňaženkové puzdrá

Chystáte sa večer von a potrebujete iba mobilný telefón, platobnú kartu prípadne nejakú hotovosť? Zabaľte to všetko do elegantného peňaženkového puzdra.

Možno ste aj vy niekedy riešili problém, kam s telefónom, peniazmi či platobnou kartou v prípade, že sa idete zabaviť večer von a pritom nechcete mať plné vrecká vecí.

Na také príležitosti sú vhodné ochranné puzdrá peňaženkového typu. Ponuka je naozaj široká. Od nenápadných, elegantných až po extravagantné kúsky. Na svoje si prídu aj zástupkyne nežnejšieho pohlavia, aj keď tie zvyčajne nosia vždy a všade svoju kabelku. No prečo si nezadovážiť aj menej objemné a pritom praktické puzdro, ktoré na prvý pohľad vyzerá ako malá večerná kabelka?

V našom krátkom videu sme predstavili štyri modely puzdier. Každé vo svojom vnútri ukrýva nielen časť určenú na prichytenie telefónu, ale aj miesto na platobné karty a papierovú hotovosť. Šikovným doplnkom býva aj odopínací remienok na ruku. Na zadnej strane nechýba otvor na šošovku fotoaparátu. Všetky prezentované puzdrá nájdete v internetovom obchode IPshop.sk v cene už od 9,90 €.

Na jeden záber: peňaženkové puzdrá pre smartfóny

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Me_Gusta 02.01.2013 - 12:40

tie karty musia krásne štekliť displej ;) a tie ceny sú prehnané, keď sa takéto veci dajú zohnať za polovicu, ale keď si to ľudia kupujú a e-shopu sa darí, tak je dobre :)

Xarra02.01.2013 - 19:31 Trvalý odkaz

Tieto penazenkove ani diarove puzdra z vlastnej skusenosti neodporucam a to kvoli fotoaparatu. Puzdra su hrube, fotoaparat s prisvetlovacou diodou je preto hlboko zapusteny a pri foteni s bleskom su fotky v zlej kvalite. Na fotke je potom nepekny farebny kruh, fotka je v strede svetla a zvysok tmavy, z dovodu ze svetlo z prisvetlovacej diody nemohlo byt rozptylene do stran.

martian02.01.2013 - 20:41 Trvalý odkaz

Mal som nieco podobne na Nokiu 5800XM. Neznackove, bocne plasty sa poodlamovali, telefon v nom nebol napevno. Napriek tomu som puzdro pouzival vyse 2 rokov, spolahlivo chranilo proti padom.
Teraz mam na HTC Evo 3D Krusell Orbit Flex HTC EVO 3D vo verzii s jednou priehradkou na kartu/OP. Predny kryt je odnimatelny, no po par mesiacoch sa mi dolny plastovy cap zlomil. Krusell ponuka v ramci zaruky vymenu kus za kus, ale radsej som povodny cap nahradil magnetickym uchytom. Je to ovela sikovnejsie. Mam ho uz skoro rok, som maximalne spokojny, telefon je stale chraneny a lepsie (=bezpecnejsie) sa mi drzi v ruke. S fotenim/prisvietenim s LED tiez ziaden problem, ako bolo popisane vyssie. Ale je to aj konstrukciou Evo, dvojita LED je medzi objektivami. Osobne odporucam.

funboy03.01.2013 - 08:58 Trvalý odkaz

výborná kombinácia, také ALL IN ONE, pri odcudzení má odcudziteľ všetko pekne pohromade - telefon, platobné karty, PIN-y k nim v telefone a ešte aj príručnú hotovosť v púzdre - dobrý nápad :-)

Celá diskusia 4 príspevky