Samsung Galaxy Pocket Duos na Slovensku

Cenovo dostupný dual SIM smartfón kompaktných rozmerov poteší hlavne nenáročných používateľov vyžadujúcich podporu pre dve SIM karty. Je vhodný aj pre tých, čo sa s výhodami otvoreného operačného systému zatiaľ len zoznamujú.

Samsung Galaxy Pocket Duos je dvojča staršieho modelu s jedným slotom na SIM kartu Galaxy Pocket. Rozdiel je hlavne v prítomnosti druhého slotu na SIM kartu.

Vo výbave nájdeme 832 MHz procesor , 384 MB RAM, 3 GB vnútornú kapacitu s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB a operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread s grafickou nadstavbou TouchWiz.

Malý dotykový displej s 2,8-palcovou uhlopriečkou má nízke rozlíšenie 240 x 320 bodov, čo môže prekážať hlavne pri surfovaní po internete. 2-megapixelovému fotoaparátu chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj LED blesk a je vhodný skôr iba na momentky. Videá zhotovíte v QVGA rozlíšení rýchlosťou 15 snímok za sekundu.

Ďalšia výbava zahŕňa to nevyhnutné, čo v dnešných smartfónoch potrebujeme. Podporu pre HSDA s prenosovou rýchlosťou 3,6 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, FM rádio s RDS a audiokonektor. Slabú výbavu vyváži prijateľná cena.

Základné info: Samsung Galaxy Pocket Duos

Orientačná cena: 108 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

galaxi 19.12.2012 - 19:42

celkom fajn len aby ta cena bola 108€

Celá diskusia 1 príspevok