TIP: TuneIn - internetové rádia pre smartfóny a tablety

Lezú vám na nervy tuzemské rádiá, ktorých repertoár poznáte už ako vlastné topánky a jediné, čo v ňom menia sú len otravné reklamy? Nemáte v smartfóne zabudované FM rádio? V tom prípade je tu pre vás TuneIn.

TuneIn vám ponúka vyše 70 000 streamov rôznych klasických komerčných rádií, rýdzo spravodajských staníc, ale hlavne, nezávislých internetových rádií, kde sa s vyššie spomínanými problémami nikdy nestretnete.

Používateľské prostredie je skrátka perfektné. Je jednoduché a zároveň estetické. V nastaveniach som najviac ocenil nastavenie budíku alebo automatického vypnutia. Taktiež ma potešila možnosť výberu kvality streamovaného obsahu, keďže nie vždy som mal prístup k práve najrýchlejšiemu internetovému pripojeniu (hlavne v škole).

Samozrejme, nič nie je bez chýb. Občas sa stane, že práve uprostred vašej obľúbenej skladby sa aplikácia sama zatvorí a skritizovať musím aj nefunkčnosť niektorých streamov, hlavne tých kvalitnejších. Inak TuneIn odporúčam každému, komu nestačí obyčajné FM rádio. Softvér je dostupný pre takmer všetky známe systémy - Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry, Bada i Palm. Symbian medzi podporovanými platformami chýba.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Windows Phone

BlackBerry

Okrem bezplatnej verzie existuje aj prémiová, (pre OS Android s názvom PRO). Jej cena je 0,70 € a okrem klasického počúvania vám zároveň umožní počúvaný stream aj nahrávať. Samozrejmosťou je aj odstránenie reklám.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 14.12.2012 - 16:11

Skúšal som všeličo TuneIn je najlepšie. Našlo absolútne všetky stanice na ktoré som zvyknutý zo stolového net_radia. A k tým svk rádiam. FMko má niekedy tak zlý signál, že je lepšie ho streamovať

Celá diskusia 1 príspevok