Samsung Galaxy S III mini na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť kompaktnú verziu obľúbeného modelu Galaxy S III. Poteší používateľov, ktorí túžia po dizajne vlajkovej lode a softvérových vychytávkach Samsungu. Špičkovú výbavu nečakajte.

Samsung Galaxy S III mini patrí skôr medzi strednú triedu smartfónov. So svojim väčším súrodencom Galaxy S III má spoločný iba dizajn a niektoré vychytávky systému.

Smartfón ponúka dvojjadrový 1 GHz procesor, 1 GB RAM a 8 GB úložný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Operačný systém Android je vo verzii 4.1 Jelly Bean s tradičnou grafickou nadstavbou TouchWiz. 4-palcový Super AMOLED displej dostal rozlíšenie 480 x 800 bodov.

Na fotografovanie a nahrávanie videí v HD rozlíšení nájdeme zadný 5-megapixelový fotoaparát, ktorému nechýba automatické zaostrovanie ani prisvetľovacia dióda. Predná VGA kamera poslúži na autoportréty alebo videohovory. Medzi špecifikáciami je uvedená podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, FM rádio s RDS a 3,5 mm jack.

Novinke nechýbajú funkcie známe z Galaxy S III, medzi ktoré patrí funkcia S Voice pre ovládanie telefónu hlasom, Inteligentné upozornenie, ktorá vás upozorní na zmeškané hovory a správy ihneď ako telefón vezmete do ruky alebo funkcia Smart Stay, ktorá prostredníctvom kamery sleduje vaše oči a necháva displej rozsvietený po celú dobu, po ktorú sa na neho pozeráte. Funkcia Priame volanie umožňuje automaticky vytočiť číslo jednoduchým priložením telefónu k uchu.

Recenzia: Samsung Galaxy S III mini (i8190) (11. 11. 2012)

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Orientačná cena: 327 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu