Samsung Galaxy S III dostáva aktualizáciu Premium Suite

Samsung zverejnil prvú časť videa, v ktorom predstavuje novinky, ktoré prináša aktualizácia pre vlajkovú loď Galaxy S III. Upgrade s označením 4.1.2 dorazil už aj na Slovensko.

Majitelia smartfónu Samsung Galaxy S III začali dostávať na svoje zariadenia oznam o dostupnosti nového softvéru operačného systému Android Jelly Bean na verziu 4.1.2. Ten im prinesol množstvo noviniek a vychytávok, ktoré poznáme z tabletofónu Samsung Galaxy Note II.

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Recenzia: Samsung Galaxy S III (22. 5. 2012)

Aktualizácia dostala názov Samsung Premium Suite a zo smartfónu urobí ešte múdrejšie zariadenie. Pribudla funkcia multi-window, ktorá umožní zobraziť na displeji dve aplikácie naraz, vylepšené notifikačné centrum, Inteligentnú rotáciu, zdieľanie obrázkov a videí cez NFC technológiu jedným dotykom a množstvo ďalších funkcií. Demo video prezentuje v internetovom prehliadači aj funkciu Reader mode, no podľa kolegu Richarda je už zapracovaná i vo verzii 4.1.1, kde ale nefunguje úplne dokonale.

Dostupnosť nového softvéru sa môže líšiť v závislosti od krajiny a operátora. Podľa ohlasov našich čitateľov už včera mali možnosť aktualizovať svoj smartfón na verziu 4.1.2. aj zákazníci na Slovensku.

Za čitateľské tipy ďakujeme.

Diskusia k článku:

David 08.12.2012 - 11:45

Ludia na Slovensku ktory aktualizovali maju prepdnutu csc na xeo ( Polsko ) v ratane mna ,aktualizacia je super ,no original ors este dlho pocka ako vzdy :)

Richard Hombauer08.12.2012 - 14:33 Trvalý odkaz

Ospravedlňte prosím infiltráciu starej diskusie pod tento nový článok. Zatiaľ ani sami nevieme, ako sa to podarilo. Ale je sranda vidieť staré mená v novej diskusii. :D Do večera to snáď opravíme, náš webmaster je totiž mimo PC. Ďakujeme za pochopenie.

Martin Hombauer08.12.2012 - 21:42 Trvalý odkaz

starsie prispevky som dal prec, patrili k staremu clanku. m.

FaFrNoK10.01.2013 - 16:42 Trvalý odkaz

Vcera aktualizacia aj pre slovensky ORS

Celá diskusia 4 príspevky