Telekom: Samsung Galaxy S III mini v akciovej ponuke

Telekom pridal do svoje bohatej ponuky mobilných telefónov nový smartfón strednej triedy. Poteší používateľov, ktorí túžia po dizajne vlajkovej lode a softvérových vychytávkach Samsungu.

Samsung Galaxy S III mini je kompaktná verzia vlajkovej lode Samsung Galaxy S III. Novinka prichádza s rovnakým dizajnom ako má väčší súrodenec, no výbava patrí skôr medzi strednú triedu. Poteší tak iba používateľov, ktorým sa páči dizajn, no netúžia po špičkovo vybavenom smartfóne.

Samsung Galaxy S III mini ponúka dvojjadrový 1 GHz procesor, operačnú pamäťou o veľkosti 1 GB a 8 GB úložný priestor. Operačný systém Android je v najnovšej verzii 4.1 Jelly Bean s grafickou nadstavbou TouchWiz a 4-palcový Super AMOLED displej dostal rozlíšenie 480 x 800 bodov.

Na fotografovanie a nahrávanie videí v HD rozlíšení poslúži zadný 5-megapixelový fotoaparát, ktorému nechýba automatické zaostrovanie ani prisvetľovacia dióda. Predná VGA kamera poslúži na autoportréty alebo videohovory. Medzi špecifikáciami je uvedená podpora rýchlej dátovej siete HSPA s prenosovou rýchlosťou do 14,4 Mbps pre sťahovanie a 5,76 Mbps pre odosielanie súborov, Wi-Fi, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, FM rádio s RDS a 3,5 mm jack.

Novinke nechýbajú funkcie známe z Galaxy S III, medzi ktoré patrí medzi ne funkcia S Voice pre ovládanie telefónu hlasom, funkcia Inteligentné upozornenie, ktorá vás upozorní na zmeškané hovory a správy ihneď ako telefón vezmete do ruky alebo funkcia Smart Stay, ktorá prostredníctvom kamery sleduje vaše oči a necháva displej rozsvietený po celú dobu, po ktorú sa na neho pozeráte.

Funkcia Priame volanie umožňuje automaticky vytočiť číslo jednoduchým priložením telefónu k uchu. K rýchlemu a jednoduchému zdieľaniu dát využíva prístroj funkciu S Beam, ktorá napríklad umožní zdieľať hudobný súbor s veľkosťou 10 MB v priebehu dvoch sekúnd jednoduchým kliknutím na druhý prístroj s aktivovanou funkciou S Beam.

Recenzia: Samsung Galaxy S III mini (i8190) (11. 11. 2012)

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Samsung Galaxy S III mini je dostupný za nasledovné ceny:

- 89 € pre programy Biznis Star*****, Podnikateľ 600 a 1200

- 119 € pre program Biznis Star****

- 149 € pre programy Biznis Star***, Podľa seba 7, Podnikateľ 300, 400Viac a 1000Viac

- 189 € pre programy Biznis Star**, Podnikateľ 150, Podľa seba 5, Viac 200 a Relax 200

- 249 € pre programy Biznis Star*, Podnikateľ 90, Podľa seba 3, Viac 100 a Relax 100

+ za mesačnú splátku 7 € pre programy Happy (Happy XS a Happy S s akontáciou 99 €, ostatné programy Happy s akontáciou 0,02 €)

Plná cena smartfónu Samsung Galaxy S III mini je u operátora 319 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu