Na jeden záber: Samsung Galaxy Camera

V redakcii už veselo testujeme zaujímavý hybrid kompaktného fotoaparátu a malého tabletu s Androidom. Aké sú pocity nášho vedúceho z tohto zázraku? Pozrite si krátke video zhotovené prednou kamerou top smartfónu.

Ako už fanúšikovia našej facebookovej stránky či odberatelia nášho YouTube kanála vedia, pripravili sme pre vás nové video.

Samsung Galaxy Camera je fotoaparát s možnosťami smartfónu, resp. tabletu s OS Android. Telefonovať totiž nedokáže. Kombinácia špičkovej technológie fotoaparátov Samsung, platformy Android 4.1 Jelly Bean s možnosťami 3G a Wi-Fi pripojenia vytvára úplne nový typ zariadenia, ktorý poteší fanúšikov fotografovania a sociálnych sietí pohybujúcich sa často v teréne.

Galaxy Camera sa môže pochváliť 21-násobným optickým zoomom, základnou ohniskovou vzdialenosťou len 23 mm, účinnou optickou stailizáciou, snímačom BSI CMOS s rozlíšením 16 megapixelov a xenónovým bleskom. Takú nálož sme v mobile vždy chceli! Android 4.1 a bezdrôtové pripojenie ponúka možnosť sťahovať aplikácie na úpravu snímok z Google Play, zdieľať ich na sociálnych sieťach , ako aj množstvo ďalších funkcií.

Zariadenie sa pýši štvorjadrovým 1,4 GHz procesorom, 4,8'' HD Super Clear displejom, 1 GB RAM, 8 GB ROM a nechýba ani GPS, slot na microSD kartu či microUSB a HDMI konektor.

Základné info: Samsung Galaxy Camera (31. 8. 2012)

Samsung Galaxy Camera je ťažké a objemnejšie zariadenie, než na aké sme u kompaktných fotoaparátov zvyknutí. Podľa kolegu Richarda sú nevýhodou aj chýbajúce hardvérové ovládacie prvky na zadnej strane, ktorá celá patrí iba dotykovému displeju. Ten však oceníte pri listovaní zábermi a ich úprave. Komplexné hodnotenie si už čoskoro budete môcť prečítať v pripravovanej recenzii.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Pavol 29.11.2012 - 16:52

Ma to buducnost, uz teraz su kombi dotykovka a tlacidla. Je to vsak otazka kompromisov, dat si toto v aute do stojana ako GPS :)) Stacil by mi 2,5-palcovy displej, zjednodusene ovladanie, 4 velke ikony na ploche a hlavne kombinacia Sony a Panasonic :D Verim, ze podobne zariadenia pridu aj v odolnejsej forme a lepsom doladeni. 4 jadra a funguje to hrozne...

Celá diskusia 1 príspevok