Orange TV už aj pre iPhone a iPad

Aplikácia Orange TV pre zariadenia s operačným systémom iOS je od 15. 11. 2012 dostupná už aj v App Store. Majitelia iPhonov a iPadov môžu pozerať živé televízne vysielanie, sledovať relácie z Archívu alebo si požičať film z filmotéky.

Softvér Orange TV vytvoril operátor k novej službe Mobilná TV, ktorú spolu s novými možnosťami digitálnej televízie predstavil v októbri tohto roka.

Aplikácia, ktorej test sme vám priniesli v tomto článku bola dostupná najskôr pre operačný systém Android.

Orange TV slúži na sledovanie televízie v tabletoch a smartfónoch a na využívanie ďalších funkcionalít ako napríklad sledovanie programov z archívu, požičiavanie filmov či ako moderný diaľkový ovládač v domácnostiach.

Cez aplikáciu je možné sledovať vybrané televízne služby, ktoré má zákazník aktívne v rámci televízneho balíka TV Extra, SatTV Extra alebo aj samostatne.

Živé vysielanie, 7-dňový archív pre vybraných 14 TV staníc, filmy vybrané z Filmotéky TopFun Štart a ďalšie interaktívne funkcie má tak zákazník k dispozícii kdekoľvek doma aj na cestách.

Link na stiahnutie: itunes.apple.com

Aplikácia je dostupná iba pre zákazníkov, ktorí majú aktivovanú službu Mobilná TV. Používatelia služby majú na výber, či si chcú aktivovať iba Archív, filmotéku TopFun Štart (každú za 3,99 € mesačne) alebo všetky služby v jednom za mesačný poplatok 6,99 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Martin 17.11.2012 - 13:17

7€ za TV mobile orange sa zosalel? Ked mozem sledovat TV

Martin17.11.2012 - 13:18 Trvalý odkaz

7€ za TV mobile orange sa zosalel? Ked mozem sledovat TV cez ios zadarmo cez jednu stranku :D

Celá diskusia 2 príspevky