BlackBerry 10 príde v januári

Na január 2013 naplánovala spoločnosť RIM akciu, na ktorej uvedie nové modely smartfónov spolu s najnovšou verziou operačného systému BlackBerry 10.

BlackBerry 10

O firme Research In Motion (RIM), ktorej smartfóny BlackBerry boli stálicou v segmente biznis zariadení, sa v poslednom období veľa nehovorí, čo je určite škoda. Telefóny tejto značky patrili u firemných zákazníkov k obľúbeným nielen pre svoj dizajn, hardvérovú QWERTY klávesnicu a biznis funkcie, ale hlavne pre bezpečnosť uchovávania a prenášania dát.

Aj v súčasnosti patrí RIM medzi významných dodávateľov smartfónov. V treťom kvartáli tohto roka sa po celom svete predalo 7,7 miliónov kusov telefónov BlackBerry, čo zaradilo firmu na tretie miesto v rebríčku najväčších predajcov.

Prečítajte si: Samsung - top výrobca mobilných telefónov (28. 10. 2012)

V budúcom roku chystá RIM na 30. januára udalosť, na ktorej predstaví novú platformu BlackBerry 10 s používateľským prostredím Flow BlackBerry. Táto akcia sa bude konať v niekoľkých krajinách po celom svete súčasne. Spolu s novým operačným systémom budú uvedené aj nové smarfónoch.

Určite sa máme na čo tešiť a o novinkách vás budeme samozrejme informovať.

Za čitateľský tip ďakujeme Milanovi.

Zdroj: blogs.blackberry.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu