Android a iOS TIP: Angry Birds Star Wars sú tu

Nielen fanúšikovia nahnevaných vtákov si už môžu do svojich smartfónov a tabletov s OS Android a iOS stiahnuť najnovšiu hru zo série Angry Birds. Hviezdne vojny začali. Hra sa objavila aj v obchode s aplikáciami pre OS Windows Phone 8.

Začiatkom októbra sme vás informovali o pripravovanej hre s podtitulom Star Wars. Od dnešného dňa (8. novembra 2012) je očakávaná hra dostupná v Google Play pre OS Android od verzie 2.2 a v App Store pre zariadenia s iOS 4.3 a novším.

Čaká vás vesmírne prostredie, boj s galaktickou hrozbou a množstvo nových prvkov. Nechýba výborná grafika.

Hru Angry Birds Star Wars si na Android stiahnete bezplatne, bonusové úrovne v HD verzii si môžete dokúpiť za cenu 2,69 €. Používatelia iPhonu, iPadu alebo iPodu touch za hru zaplatia 0,89 €.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com (0,89 €)

windowsphone.com (0,99 $)

Podľa oficiálneho blogu Nokie je najnovšia hra dostupná aj pre operačný systém Windows Phone 8. Na stránke tvorcov série Angry Birds Star Wars je však zatiaľ iba odkaz na stiahnutie z Google Play a App Store. Majitelia zariadení s WP8 tak môžu využiť priamu inštaláciu cez QR kód alebo vyskúšať vyššie uvedený link. V mobilnej verzii obchodu s aplikáciami Windows Phone Store sa hra objaví v závislosti od jednotlivých trhov.

QR Star Wars

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

lukas 08.11.2012 - 12:47

už to drátujem do tabletu :D

Me_Gusta08.11.2012 - 13:22 Trvalý odkaz

už to mám skoro prejdené :) Rovio sa vie postarať o zábavu na záchode, alebo pri čakaní na ...

Nightmare08.11.2012 - 17:41 Trvalý odkaz

Super hneď to sťahujem :)

buffer08.11.2012 - 20:15 Trvalý odkaz

Mno pekne, vsetky mobilne platky na celom svete uviedli minimalne bleskovku o vydani dalsieho Angry Birds pre tri hlavne platformy, ale len fony.sk nielen ze nenalinkovali na shop, ale ani nespomenuli ze vysli aj pre WP8, pricom to bolo teraz vydane hlavne koli WP8..
Zeby ucelovy bojkot? Symbian uz je mrtvy, takze podme ignorovat WP8...

Celá diskusia 11 príspevkov