Android a iOS TIP: AppZap upozorní na práve zlacnené aplikácie

Už nepremeškáte žiadny výpredaj alebo pokles ceny v obchode s aplikáciami Google Play alebo App Store. Upozornenie o zľave k vám môže prísť ako push notifikácia alebo e-mail.

AppZapp beta vás informuje o zľavách, aktualizáciách a popularite aplikácií pre operačné systémy Android a iOS. Nechýba filter zobrazení podľa počtu stiahnutí, výšky percentuálnej zľavy a počtu hviezdičiek.

Môžete si pozrieť aj zoznam najsťahovanejších, najpopulárnejších a najnovších aplikácií. Pri každej z nich nájdete podrobný popis s históriou verzií, nechýba ani možnosť podeliť sa o zaujímavý softvér s priateľmi na sociálnych sieťach, cez e-mail alebo cloudové úložiska.

Po registrácii a vytvorení účtu v AppZapp získate možnosť dostávať hlásenia o novinkách a zľavách na svoj e-mail a budete mať prístup k informáciám a udalostiam v komunite AppZapp.

AppZapp beta si bezplatne stiahnete do svojich smartfónov alebo tabletov s operačným systémom Android 2.2 a vyšším alebo iOS 4.3 a novším. Keďže zatiaľ ide o beta verziu, nemusia jednotlivé funkcie fungovať na všetkých zariadeniach korektne. Na nových funkciách a vylepšeniach sa stále pracuje.

Link na stiahnutie:

google.play.com

itunes.apple.com

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Luca 07.11.2012 - 07:36

Tie linky mate vymenene, itunes odkazuje na play.google a naopak. Inak, zaujimavy program, vyskusam. :-)

Lenka Ivančíková07.11.2012 - 09:35 Trvalý odkaz

vdaka, opravene. :)

Celá diskusia 3 príspevky