Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S III

Atraktívnosť každého mobilu rastie s ponukou príslušenstva. Kráľom v tejto oblasti je iPhone, hanbiť sa však nemusí ani Samsung Galaxy S III. My sme sa pozreli na originálne kryty, battery kit s kapacitou 3000 mAh, dotykové pero, HDTV adaptér a držiak do auta pre aktuálnu vlajkovú loď od Samsungu.

Recenzia: Samsung Galaxy S III

S jedným z top smartfónov tejto jesene má používateľ na výber z niekoľkých možností ako ho ochrániť pred pádom a škrabancami. Medzi originálnym príslušenstvom Samsungu nájdeme kožený flipový kryt, nasúvacie puzdro i pevný zadný kryt v rôznych farbách.

Praktické flipové puzdro nasadíte jednoducho výmenou pôvodného zadného krytu za nový, pričom predná časť puzdra tvorí ochranný obal displeja. Na výber máte niekoľko farebných variantov, nechýbajú ani pestré farby. Môžete tak svoj telefón nielen ochrániť, ale sa ním aj odlíšiť od ostatných. Kolega Richard používa tento typ puzdra na Galaxy Note aj Galaxy S III. Treba priznať, že už po pár týždňoch sa okraj kvázi koženého krytu začal odlupovať, no aj po pol roku si svoju funkciu plní. Z blízka však toto puzdro po pár mesiacoch používania nevyzerá najlepšie. Nápad za 100 bodov, realizácia tak za päťdesiat.

Orientačná cena: 19,95 € - 26,15 € (sunnysoft.sk)

Originálne kožené nasúvacie puzdro je cenovo dostupná ochrana pre váš smartfón. Ponúka klasický dizajn a prírodné farby. Zariadenie jednoducho vytiahnete pomocou výrezov na prednej strane puzdra. Potešilo by riešenie vyťahovania mobilu z puzdra pomocou šnúrky, resp. špeciálnej textilnej pásky.

Orientačná cena: 11,87 € (sunnysoft.sk)

Pevný kryt nasadíte na zadnú stranu, ktorú tak ochránite pred poškriabaním. Kryt je navyše odolný proti ostriekaniu vodou.

Orientačná cena: 11,87 € (sunnysoft.sk)

Výdrž smartfónu je večný problém. Komu nestačí kapacita dodávaného akumulátora 2 100 mAh, môže si dokúpiť silnejšiu batériu. Extended Battery Kit obsahuje aj špeciálny zadný kryt, pretože 3 000 mAh batéria je hrubšia, než štandardná. Smartfón získa nielen na hrúbke, ale mierne aj na hmotnosti. Tento typ príslušenstva sme v obchodoch zatiaľ nenašli.

C Pen v tvare pera je stylus určený pre kapacitné displeje. Využijete ho na rýchle zapísanie poznámky napríklad v kombinácii s aplikáciami Skitch, Evernote či rôznymi editormi fotografií. Mäkký zaguľatený hrot displej nepoškodí a zaručí relatívne presné ovládanie. Tenšia koncovka by však potešila ešte viac a funkcia klasického pera tiež.

Orientačná cena: 18,61 € (sunnysoft.sk)

Prezerajte si zhotovené fotografie a videá na veľkej obrazovke vo Full HD rozlíšení. Na prepojenie telefónu s televízorom alebo externým monitorom cez HDMI poslúži HDTV Adapter. Nezabúdajte, že pre fungovanie musíte pripojiť aj nabíjačku.

Orientačná cena: 27,74 € (sunnysoft.sk)

Originálna univerzálna sada do auta umožní pevne a bezpečne pripevniť telefón pomocou prísavky na čelné sklo. Držiak má nastaviteľný kĺb a telefón sa dá používať vo vertikálnej i horizontálnej polohe. Súčasťou sady je aj autonabíjačka.

Orientačná cena: 25,75 € (sunnysoft.sk)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu