Samsung dodal 3 milióny kusov Galaxy Note II

Jedno z aktuálne najlepšie vybavených zariadení na trhu, ktoré v sebe spája prácu i zábavu, dosahuje aj výborné čísla. Za prvých 37 dní od štartu predaja sa dodalo viac než tri milióny kusov nového modelu Galaxy Note II .

Samsung sa pochválil počtom dodaných kusov do obchodov a skladov mobilných operátorov. Tabletofón Samsung Galaxy Note II má podľa zverejneného čísla väčší úspech než jeho predchodca Galaxy Note, ktorého sa za tri mesiace vyexpedovalo niečo vyše dvoch miliónov.

Predaj novinky štartoval v septembri najskôr v Južnej Kórei, Honkongu, Indonézii, Južnej Afrike, Číne a USA. Koncom októbra sa dostal nielen do našich obchodov, ale aj do predajní mobilných operátorov.

Recenzia: 12 dôvodov pre Samsung Galaxy Note II (10. 10. 2012)

Pre malé porovnanie; veľký konkurent Samsungu Apple predal od uvedenia najnovšieho modelu iPhone 5 za prvý víkend 5 miliónov kusov smartfónov a poslednej vlajkovej lode z vlastného portfólia Samsungu Galaxy S III sa po sto dňoch dodalo spolu 20 miliónov kusov. No aj tak je počet dodaných tabletofónov, vzhľadom na menej tradičnú veľkosť prístroja, úspech.

Zdroj: www.samsung.co.kr

Diskusia k článku:

BeJay 02.11.2012 - 19:41

To nemyslite vážne. Ako nebuďte smiešny v redakcii, že porovnávate počet dodaných zariadení oproti počtu predaných zariadení. Napíšete v úvode, že výborne predajné čísla a fuknete počet dodaných na sklad? Je jedno či Apple vs Samsung vs HTC... To už nemáte čo písať len takéto sprostosti? Článok zle koncipovaný a záver fatálne odveci. Radšej napíšte pre porovanie a zaujímavosť koľko ich na skladoch zostalo resp. zostane. Prečo mám pocit, že tento portál ide dolu vodou aj čo sa týka kvality článkov? Všetko dobre prajem...

Lenka Ivančíková02.11.2012 - 19:53 Trvalý odkaz

Samsung udava pocet dodanych smartfonov, Apple predanych. Preto je to aj v clanku uvedene, aby to bolo jasnejsie. Nevidim nic zle na tom, ked napiseme clanok o tom, co prezentoval Samsung. O vyslednych cislach nech si kazdy citatel urobi nazor sam. Ak ma niekto pocit, ze mame pristup k databaze skladovych zasob (ktore sa samozrejme priebezne menia) a cez kristalovu gulu si vyvestime, kolko ich na sklade ostane...tak sa myli. :-)

Me_Gusta02.11.2012 - 22:52 Trvalý odkaz

Neviem prečo máš s týmto článkom problém, veď pre niekoho to je zaujímavé a pre niekoho nie. Nemusíš hneď všetko kritizovať, pretože to je tradičná vlastnosť slovače, ale je to tá záporná vlastnosť ;)

Erik Lörinčík04.11.2012 - 02:42 Trvalý odkaz

Nemalo byť v článku “Vzhľadom na netradičnú veľkosť„ namiesto tradičnú?

Lenka Ivančíková04.11.2012 - 12:30 Trvalý odkaz

V clanku je uvedene: "vzhľadom na menej tradičnú veľkosť prístroja", co je, myslim, zrozumitelne.

Celá diskusia 6 príspevkov