Samsung Galaxy Note II na Slovensku

Nástupca prvého tabletofónu Galaxy Note sa začal predávať aj na Slovensku. Za relatívne vyššiu cenu získa používateľ zariadenie na prácu i zábavu so špičkovou výbavou.

Samsung Galaxy Note II sa dizajnom aj použitými materiálmi podobá na aktuálnu vlajkovú loď Samsung Galaxy S III.

Samsung Galaxy Note 2 má oproti predchodcovi väčší displej, silnejší procesor i kapacitu batérie. Na trh prichádza s operačným systémom Android v najnovšej verzii Jelly Bean. Medzi kľúčové špecifikácie môžeme zaradiť štvorjadrový 1,6 GHz procesor, 2 GB RAM, od 16 do 64 GB vnútornej pamäte a 8-megapixelový fotoaparát s nahrávaním Full HD videí, ktorému nechýba automatické zaostrovanie ani prisvetľovacia dióda.

Veľký 5,5-palcový Super AMOLED displej dostal rozlíšenie 720 x 1 280 bodov. Na internet sa pripojíte cez Wi-Fi sieť alebo dáta operátora, novinka podporuje nielen 3G sieť s technológiou HSPA+ do rýchlosti sťahovania súborov až 21 Mbps, ale aj LTE sieť. Výbava zahŕňa aj Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, microUSB konektor s funkciou MHL, FM rádio s RDS aj 3,5 mm jack. Batéria s kapacitou 3 100 mAh je takmer nutnosťou. Samozrejmosťou je aj prítomnosť dotykového pera na rýchle a jednoduché zapísanie poznámok. Nedávno Samsung predstavil aj nové Bluetooth pero s funkciou telefonovania.

Novinka prináša aj zopár vychytávok zo Samsungu Galaxy S III. Je vybavená napríklad aj funkciou Smart Stay, ktorá rozpozná, ako telefón používate – napríklad či čítate elektronickú knihu alebo surfujete po internete. Predná kamera telefónu sleduje vaše oči a telefón automaticky ponechá jas displeja nestlmený, aby ste mohli pohodlne čítať.

Recenzia: 12 dôvodov pre Samsung Galaxy Note II (10. 10. 2012)

Orientačná cena: 593,00 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu