Route 66: milión stiahnutí z Google Play, vedú Samsungy

Kto niekedy rozmýšľal nad navigáciou do smartfónu, pravdepodobne sa stretol aj s aplikáciou Route 66. Za necelý rok si softvér stiahlo viac než milión používateľov, medzi ktorými prevládajú majitelia značky Samsung.

Od konca novembra minulého je v obchode s aplikáciami Google Play bezplatne dostupný navigačný softvér Route 66 s voľným prístupom k mapám určený pre zariadenia s OS Android 2.0 a vyšším. Počet stiahnutí už prekročil jeden milión a každým týždňom sa zvyšuje.

Prečítajte si: Android TIP: navigácia Route 66 (25. 11. 2012)

Bezplatná 30-dňová skúšobná licencia Worldwide zahŕňa navigáciu vrátane služby Folow Me a voľný prístup k dopravným informáciám. Po uplynutí skúšobnej doby si v prípade záujmu môže používateľ zakúpiť doživotnú licenciu za 49,99 €. Neskôr aj bez zaplatenej licencie ponúka Route 66 voľný prístup k mapám pre viac než sto krajín celého sveta.

Navigácia Route 66 sa najčastejšie používa na smartfónoch značky Samsung. Celkovo najpoužívanejším zariadením je Samsung Galaxy S II, ale aj počet používateľov novšieho modelu Galaxy S III výrazne rastie. Medzi ďalšími značkami dominuje HTC, Sony a Motorola, v tesnom závese sa drží LG a Huawei. Podľa zverejneného grafu je zrejmé, že aplikáciu používajú nielen majitelia smartfónov, ale aj tabletov.

Prednosťou navigácie je funkcia Follow Me založená na rozšírenej realite (Augmented Reality), ktorá dáva skutočný reálny pohľad na cestu pred sebou so zobrazením dôležitých bodov. Softvér si bezplatne stiahnete z Google Play.

Zdroj: 66.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu