Vylepšenia Samsungu Galaxy S III s OS Android 4.1

Pred nedávnom začal Samsung pre svoju vlajkovú loď Galaxy S III uvoľňovať najnovší softvér Jelly Bean. Aké novinky svojim majiteľom ponúka?

Niektorí používatelia smartfónu Samsung Galaxy S III už svoje zariadenia aktualizovali, druhí zatiaľ vyčkávajú. Oplatí sa nainštalovať aktualizáciu? Podľa doterajších skúseností áno.

Nový softvér prináša rad známych vylepšení: plynulejšie animácie, dva rôzne režimy domácej obrazovky, nové widgety, ktoré sa automaticky prispôsobia voľnému miestu na displeji, rýchlejší webový prehliadač, nové používateľské prostredie fotoaparátu, vylepšené nastavenie jasu či Google Now.

Medzi najväčšie novinky patrí rozšírenie informácií v rolovacej lište pomocou dvoch prstov tak, ako to funguje aj na Galaxy Note II. Ďalšou významnou novinkou je Režim blokovania, ktorý zablokuje hovory vo vami určenom čase (napríklad v noci). Nová užitočná funkcia v danom čase ignoruje prichádzajúce hovory s možnosťou udeliť výnimku vybraným kontaktom či obmedzuje blikanie informačnej LED diódy.

Najnovšia platforma Jelly Bean bola predstavená koncom júna tohto roka na vývojárskej konferencii v San Franciscu. Ako vyzerajú nové funkcie v praxi predstavuje aj nasledujúce video.

Diskusia k článku:

Marcel Spišiak 08.10.2012 - 06:44

A ma uz niekto na slovensku aktualizaciu bez toho aby s tym nieco robil???

punkton08.10.2012 - 11:39 Trvalý odkaz

Pravdepodobne este nie.Ale ja som tiez necakal a oplatilo sa. Jelly Bean je super :-) .

Marcel Spišiak08.10.2012 - 13:25 Trvalý odkaz

No ja som musel dat mobil na polske csc.

Dezi08.10.2012 - 16:10 Trvalý odkaz

presne tak , treba dat polske CSC XEO a hotovo. Kym bude aktualizacia pre Slovensko zatial vyjde android 5.5 :-|

Erik Lörinčík08.10.2012 - 17:51 Trvalý odkaz

Ako je to pri JB s videami, keď to nemá podporu Flash playeru?

Celá diskusia 27 príspevkov