Príde Samsung Galaxy S III mini?

Nemecký server mobiFlip.de zverejnil pozvánku na prezentáciu nového produktu spoločnosti Samsung. Príde nový, menší, ale výborne vybavený model?

Internetom sa šíria už niekoľko týždňov rôzne špekulácie o pripravovanej menšej verzii Samsungu Galaxy S III. Prvé reálnejšie kontúry nabrali informácie po zverejnení pozvánky nemeckej divízie Samsungu na akciu, ktorá sa má konať 11. októbra tohto roka.

Spoločnosť pozýva na malú senzáciu, z ktorej vzíde niečo veľké. Na fotografii pokrčenej pozvánky sa píše: "so gross kann klein sein und so klein kann gross sein". Voľne preložené - veľké môže byť malé a malé môže byť veľké. Logo na pozadí v tvare písmena "S" poznáme z modelového radu Samsung Galaxy S.

Z toho mála sa dá dedukovať, že Samsung pozýva na predstavenie nového modelu radu S, ktorý aj napriek tomu, že bude malý, ukrýva niečo veľké, napríklad výkonný hardvér.

Aké prekvapenie firma pre zákazníkov chystá? Samsung Galaxy S III mini? Alebo niečo úplne iné? Dozvieme sa už čokoro.

Pozvánkafoto: mobiFlip.de

Zdroj: www.mobiflip.de

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 03.10.2012 - 18:34

No ak by to malo HW S3 v 4" prevedení, tak super. Lebo povedzme si otvorene, konkurencia na 4-4,3" fonoch toho ponúka viac. Samsung je zaujímavý od 4,6" (Nexus), 4,8" (S3), 5,3" (Note) 5,5" (Note 2). Kedysi bol zaujímavý SGS II 4,3" no teraz to nezachraňujú ani jeho štvorpalcové deriváty Galaxy S Advance / Galaxy S Plus. V nižššej strednej triede je ako tak zaujímavý Ace 2 (3,8") ale už ma fakt nič nenapadá. U mňa žiaden dôvod kúpiť si samsung pod 4,6 palca. Toto bude ONO..

lukas8703.10.2012 - 23:25 Trvalý odkaz

Tiez suhlasim. Privital by som SIII v tele SII. Mam SII a vyhovuje mi to rozmerovo, SIII je uz pre mna naozaj velka.takze takto by to bolo super a myslim si ze nie sme sami ktorym by to vyhovovalo.

Me_Gusta04.10.2012 - 11:45 Trvalý odkaz

Ak bude tak špatný ako SIII tak nech ani nepríde :)

Nightmare04.10.2012 - 19:43 Trvalý odkaz

Me Gusta mam podobny nazor ;)ten Ťamťung SIII nevypada moc dobre funkčne je na tom lepšie. :D

Celá diskusia 4 príspevky