Orange: Apple iPhone 5 v akciovej ponuke

Orange zaradil doj ponuky akciových zariadení horúcu novinku v dvoch verziách. Apple iPhone 5 tak od dnešného dňa ponúkajú dvaja naši operátori, v O2 sa objaví v najbližších týždňoch.

Apple iPhone 5 prichádza s takmer nezmeneným dizajnom ako má jeho predchodca iPhone 4S. Mierne vyrástol do výšky a nepatrne sa zmenšila hrúbka telefónu. Väčší 4-palcový Retina displej dostal vyššie rozlíšenie 640 x 1 136 bodov.

V novinke pracuje výkonnejší čip Apple A6, 8-megapixelovým fotoaparátom zhotovíte videá vo Full HD rozlíšení. Na prednej strane nechýba 1,2-megapixelová kamera so záznamom videa v HD kvalite. Novší model prináša samozrejme aj zopár vylepšení, medzi nimi nový operačný systém iOS 6 s viacerými novinkami.

Prečítajte si: Apple vydal aktualizáciu iOS 6 (20.9. 2012)

S novým modelom iPhonu prichádza aj o 80 % menší konektor Lightning a v balení sa nachádzajú nové stereo slúchadlá EarPods.

Základné info: Apple iPhone 5 (12. 9. 2012)

Dotovaný iPhone 5 si pri 24-mesačnej viazanosti zákazníci budú môcť zobrať k programu WOW alebo zvýhodneným WOW ponukám, prípadne k špeciálnym 3G paušálom.

Na iPhone 5 k programu WOW si zákazníci môžu uplatniť zľavu až do výšky 6-násobku ich mesačného poplatku, konkrétne ceny iPhone 5 v kombinácii s 3G paušálmi približuje nasledovná tabuľka:

Orange iP5 ceny

Plná cena telefónu iPhone 5 16 GB bude 680 € a 32 GB verzia bude dostupná za 790 €.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu