Telekom: podporte kresbou nepočujúcich podnikateľov

Chcete pomôcť dobrej veci? Stačí nakresliť v online skicári akúkoľvek kresbu, ktorou môžete pomôcť podnikateľom so sluchovým postihnutím. A nebude vás to stáť ani cent. Zaplatí za vás Telekom.

Stránka www.umenieprevolat.sk predstavuje nielen paušály Biznis Star, ale operátor tu dáva verejnosti možnosť nakresliť akúkoľvek kresbu, ktorá pomôže podnikateľom so sluchovým postihnutím. Za každú kresbu totiž Telekom venuje prostredníctvom nadačného fondu 1 euro na podporu podnikania nepočujúcich.

Vďaka kresbám navštívia sluchovo postihnutí podnikatelia špeciálny kurz marketingových a predajných zručností tlmočený do posunkovej reči. Práve toto je oblasť, s ktorou majú sluchovo postihnutí aj po založení živnosti najväčší problém. Prostredníctvom zážitkového učenia a konzultácií sa budú učiť ako osloviť zákazníka, ako s ním komunikovať či pripraviť si marketingové materiály.

Nakreslením ľubovoľnej kresby pomôžete nielen dobrej veci, ale máte možnosť vyhrať smartfón Samsung Galaxy S II alebo Samsung Galaxy Note. Stačí nakresliť kresbu a pozvať na stránku svojich priateľov. Čím viac z nich niečo nakreslí, tým viac sa vaša kresba zväčší. A keď bude váš výtvor medzi 50-timi najväčšími, budete zaradení do žrebovania o desať smartfónov. Na dvojnásobné zväčšenie vašej kresby potrebujete 3 až 5 pozvaných súťažiacich, na trojnásobné 6 až 9 a tak ďalej.

Telekom kresby

Pomáhať kreslením môžete do konca októbra tohto roka, mená desiatich víťazov budú zverejnené 5. novembra 2012. Počas súťaže môžete umiestniť na stránku maximálne tri svoje kresby.

Telekom zároveň za každého nového fanúšika facebookovej stránky Telekom SK, ktorý pribudne do konca októbra, prispeje jedným eurom na podporu nepočujúcich podnikateľov.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu