Tatrovky s ružovým pieskom

11. september sa každý rok pripomína ako deň, ktorý zmenil svet. Asi nikto nepochybuje o tom, že 12. september by si podľa vlhkých snov pánov z Apple tiež určite zaslúžil takýto dodatok. Ale nepredbiehajme.

Leto je takmer v háji, a tak už tatrovky poctivo odvážajú z Tyršovho námestia tých 3 900 ton piesku, ktoré tam ušliapalo 150 000 ľudí pohybujúcich sa po Magio pláži. Tatrovky sa musia otočiť aspoň 320-krát. Kde skončilo tých 64 kilometrov toaleťáku, si radšej nedomýšľame. Človeka až zaráža, čo všetko môže obsahovať štatistika letnej akcie jedného operátora. Budúci rok sa vraj bude robiť ízy nudapláž s nahou Mázikovou.

Traja kamoši od Funfónu boli pre mnohých celkom zaujímavým benefitom, ale aj ten je už v šúscí, rozumej minulosťou. Teda aspoň pre predplatenkárov. Pochopiteľne, tí boli vždy menej zaujímavým sústom pre operátora než kasta paušálistov. Do ponuky pribudlo aspoň zopár nových mäsitých fónov. Nazvime ich šunky.

Ak frflete stále na svojho zamestnávateľa, nepreplatené nadčasy, žiadne benefity a škaredé kolegyne, skúste makať v ou-tú. Spomedzi firiem nad sto zamestnancov patrí do prvej päťky najsamfasa zamestnávateľov. Takže pokojne sa v pondelok spýtajte tej slečny v modrej blúzke, kedy dnes končí. Úsmevom na tvári vám dá určite jasne najavo, že táto krásna práca s ľuďmi je nadovšetko a na nejaké rande po práci ani len nepomyslí, pretože sa s láskou musí vrhnúť na uzávierku. Hotová idylka.

Lahôdkou pre jazykovedcov môže byť infoška o tom, že roky známy majkrosofťácký Marketpľac sa premenúva na Windows Phone Store. Dosť bolo jednoduchosti, do popredia sa musí predsa dostať obchodný názov vlastného OS.

Náš Matúš mal na test konečne telefón, ktorý nemusel šetriť a báť sa, že mu padne do kuracieho vývaru. Sony Xperia Go je nasledovníkom Xperie Active, no do vienka žiaľ výrazné plusy oproti mame nedostala. Ale možno je odolná voči vriacemu gulášu, krupicovej kaši a práškovému cukru. Veď má IP67, čiže druhú najvyššiu možnú odolnosť voči prachu a vode. Je niekto z vás odolný voči prachom?

Šiesty ajfón päť sa jednoducho odignorovať nedá. Je lepší, tenší, výkonnejší a ľahší. Bla, bla, bla...klasika. Ale inak po starom, plný okatých nedostatkov, ktoré samozrejme odstráni až ďalšia generácia. Cena šestky s názvom päť bude na pultoch oproti štvorke, vlastne päťke, ale zvanej štyri-es, viditeľne vyššia, takže pridanú hodnotu novinky hľadajte napríklad v cene piatej generácie štyri-es. Rozumiete, že?

Vedúceho štrnáste dieťatko s už typickým menom Riview sa minulú nedeľu dostalo na pulty internetových prehliadačov. Nemobilných zaujme tretí diel cestopisu po Slovensku, či dojmy z elektrického Porsche. A mimochodom, doterajšie počty stiahnutí nám robia radosť.

A keď už sme pri tých vedúceho potomkoch, nie všetky majú iba podobu PDF. Jeho najnovší a bezpochyby najhodnotnejší prírastok má už tri dni, volá sa Leonka a stáva sa tak najmladšou foňáčkou. Prajeme veľa zdravia, radosti, úsmevov a energie. Veď už čo chvíľa bude treba testovať nejaký ďaľší odolný mobil.

Diskusia k článku:

huje® 15.09.2012 - 12:25

Vedúcemu samozrejme gratulujem a Leonke prajem všetko dobré :-)

funboy15.09.2012 - 15:10 Trvalý odkaz

tá najmladšia vedúca foňáčka má akú podobu prosím? JPG? :-)

People16.09.2012 - 13:49 Trvalý odkaz

Ktory datum evidujete v kalendari ako koniec fony.sk? Chodi sem este niekto?

R S16.09.2012 - 16:34 Trvalý odkaz

Ja som mal radšej starú verziu fora a aj vzhlad stranky fony.sk

galaxi16.09.2012 - 20:34 Trvalý odkaz

Žeby samouspokojúce fony?

Celá diskusia 6 príspevkov