Tesco mobile: bonus 2 € k službe V bezpečí

Tesco mobile prináša novú ponuku pre zákazníkov s paušálom tri100. Pri dobíjaní kreditu so službou V bezpečí ponúka bonus 2 € na každé dobitie počas 10-tich mesiacov.

Okrem bonusu vo výške 50 € pre nových zákazníkov paušálu tri100 pripravil virtuálny operátor Tesco mobile novú bonusovú ponuku pri službe V bezpečí.

V bezpečí bonus

Prečítajte si: Tesco mobile: nová služba V bezpečí (13. 6. 2012)

Pri aktivácii služby V bezpečí do 31. októbra 2012 získa zákazník automaticky zľavu 2 € na dobíjanie kreditu počas 10 mesiacov. Ak sa napríklad rozhodne pre dobíjanie vo výške 5 €, vo faktúre zaplatí iba 3 €. Pripísaný však bude kredit v plnej výške 5 €.

Ako služba V bezpečí funguje?

Službu si môžete aktivovať k paušálu tri100 až na tri karty na dobíjanie kreditu, ktoré používajú napríklad Vaše deti. Kredit Vašim deťom operátor automaticky dobije každý mesiac, pričom jeho výška musí byť minimálne 5 €. Dobitý kredit následne uhradíte vo faktúre k paušálu tri100.

Vaše deti môžu míňať kredit na volania, zasielanie SMS-iek či na používanie internetu v mobile, ale Vám volajú po celý čas úplne zadarmo. A to dokonca aj po vyčerpaní kreditu. So službou V bezpečí sa teda viac nemusíte obávať, že sa Vám nedovolajú.

Službu V bezpečí si môžete zdarma aktivovať k paušálu tri100 na predajnom mieste Tesco mobile, cez Zákaznícku linku 969 alebo odoslaním bezplatnej SMS na číslo 99222 v tvare: kredit medzera telefónne číslo karty na dobíjanie kreditu.

Služba V bezpečí je výbornou alternatívou nielen pre rodičov a ich deti, ale aj pre množstvo iných kombinácií v rámci rodinných či partnerských vzťahov. Tesco mobile tak dokazuje, že je naozaj rodinný operátor ako sa prezentuje.

Zdroj: tescomobile.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu