Orange a Samsung otvorili spoločnú predajňu

Mobilný operátor Orange a výrobca elektroniky Samsung otvorili 6. septembra 2012 v Bratislave prevádzku prvej spoločnej predajne na Slovensku.

Predajňa sa nachádza v novej prevádzke spoločnosti Orange v nákupnom centre Eurovea v Bratislave. Výhodou nového konceptu je okrem ponuky produktov a služieb Orangeu aj predaj vybraných špičkových zariadení značky Samsung priamo na predajnom mieste operátora. Zákazníkom je k dispozícii vyškolený personál, ktorý im ochotne poradí a pomôže pri výbere nového produktu značky Samsung.

Spoločnosti Orange a Samsung pripravili pri príležitosti slávnostného otvorenia novej predajne pre návštevníkov rôzne sprievodné aktivity, aj prekvapenia. Všetci zákazníci, ktorí si v dňoch 6. až 30. septembra 2012 v tejto predajni zakúpia telefón alebo tablet značky Samsung, budú zaradení do žrebovania o LED televízor Samsung UE55ES8000.

Predajňa Orangeu je prvou prevádzkou na Slovensku, v ktorej sa tento koncept zatiaľ zrealizoval. V najbližších mesiacoch plánuje spoločnosť Samsung otvoriť aj ďalšie prevádzky.

Predajňa Orange

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

huje® 06.09.2012 - 17:36

"Výhodou nového konceptu je okrem ponuky produktov a služieb Orangeu aj predaj vybraných špičkových zariadení značky Samsung priamo na predajnom mieste operátora. " To podľa mňa bolo možné v predajni operátora aj doteraz - aj bez nových spoločných Oranžovo - Modrých predajní :-)

paul06.09.2012 - 19:07 Trvalý odkaz

a budu tam aj chladnicky od ťamťungu ?

MJ06.09.2012 - 19:38 Trvalý odkaz

@paul jasné, s nekonecnymi volaniami do všetkých sieti :D

paul08.09.2012 - 00:36 Trvalý odkaz

kompaktna chladnicka z androidom od samsungu + dockovacia stanica z moznostou pripojenia pracky + nekonecne volania do vsetkych sieti to vsetko najdete v spolocnej predajni orange-u a samsungu :D

Celá diskusia 4 príspevky