Huawei Ascend P1 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať štýlový android s telom tenkým iba 7 mm. Svojou výbavou zaujme aj náročnejších používateľov.

Smartfón Huawei Ascend P1 (U9200) bol predstavený už začiatkom tohto roka na výstave CES 2012 v Las Vegas. Do našich obchodov sa tak dostáva až po takmer trištvrte roku.

Svojou hrúbkou iba sedem milimetrov patrí medzi najtenšie smartfóny na svete. Dvojjadrový procesor je taktovaný na 1,5 GHz, operačná pamäť má kapacitu 1 GB a vnútorná pamäť ponúkne 4 GB úložného priestoru. Nechýba možnosť rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android je vo verzii Ice Cream Sandwich.

Dotykový 4,3-palcový Super AMOLED displej s rozlíšením 540 x 960 zobrazovacích bodov je pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass. 8-megapixelový fotoaparát s dvojitým LED bleskom, automatickým zaostrovaním nahráva videá vo Full HD rozlíšení rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Na videohovory je určená predná VGA kamera. Medzi špecifikáciami nechýba podpora technológie HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS či microUSB konektor s možnosťou pripojiť kábel HML microUSB s redukciou na HDMI. Integrovaná batéria dostala kapacitu 1 670 mAh.

Základné info: Huawei Ascend P1

Orientačná cena: 420 € (Epicentrum.sk)

Huawei Ascend P1 budeme mať už čoskoro v redakcii na test. O naše skúsenosti a poznatky z používania sa s vami podelíme v recenzii.

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

stanleyjr 22.08.2012 - 02:17

SAMSUNG pozri dá sa to aj inak

Celá diskusia 1 príspevok