Samsung Galaxy Beam na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavil android s projektorom v hornej stene. Súčasné fungovanie fotoaparátu a projektoru môže nahradiť aj školský meotar.

Samsung Galaxy Beam bol predstavený už pred pol rokom, tesne pred zahájením svetovej výstavy MWC 2012 v Barcelone. Pred nedávnom sa začal na Slovensku predávať. Novinka je jedinečná svojim 15-lumenovým projektorom integrovaným v hornej stene zariadenia, čo umožňuje jednoduché a rýchle zdieľanie fotografií, prezentácií či videí takmer kdekoľvek. Stačí k tomu zavesené plátno, stena, strop alebo múr domu. Premietaný obraz v HD rozlíšení dosahuje až 50'' šírku.

Galaxy Beam dostal, okrem projektora, priemernú výbavu kam patrí dvojjadrový 1 GHz procesor, 768 MB RAM a 8 GB vstavanej pamäte s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Operačný systém Android je vo verzii 2.3 Gingerbread. Dotykový 4-palcový TFT displej dostal rozlíšenie 480 x 800 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie HD videí poslúži zadná 5-megapixelová kamera s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na videohovory zasa predná s rozlíšením 1,3 megapixely.

Medzi špecifikáciami výrobca uvádza rýchlu dátovú sieť HSPA s prenosovou rýchlosťou do 14,4 Mbps, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, FM rádio s RDS i DLNA. Batéria dostala slušnú kapacitu 2 000 mAh.

Základné info: Samsung Galaxy Beam

Orientačná cena: 455 € (Epicentrum.sk)

Samsung Galaxy Beam už pre vás testujeme v našej redakcii. V úplnej tme dosahuje slušný obraz s uhlopriečkou 100 cm. Otestovali sme aj výdrž projekcie videa z plne nabitého mobilu, výsledok si môžete prečítať už čoskoro v našej recenzii.

Samsung Galaxy Beam

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Tončo 14.08.2012 - 02:19

Medzi príslušenstvom vraj nájdeme ďalšiu bateriu s tou istou kapacitou a samsung dodáva aj externu nabíjačku..je to pravda?

Celá diskusia 1 príspevok