Týždeň plný operátorov

Uplynulý týždeň prekvapivo patril hlavne operátorom. A tí si zase pustili žilou. Alebo si ňou pri pohľade na ich ponuky pustíme zas a znovu my?

Orindž na drzovku študentom pripomína, že školské časy sa pomaly, ale isto nebezpečne blížia.

Programy WOW netreba bližšie predstavovať, tentokrát sa zamerali aj na spomínaných študentov, resp. tých, ktorí sa na študentov hrajú kvôli nezabudnuteľnej atmosfére na internátoch. Lacnejší variant ponúkne najväčší op za cenovku s tromi deviatkami, čo je u neho akosi zvykom. Pán Baťa sa asi v hrobe obracia. V cene dostanú študáci správičky všade a 11 eur na ostatné slasti života. Kto si priplatí raz toľko, získa navyše dve tisícky megabajtov a trinástku na tie spomínané slasti.

Ozaj, citrus doplnil svoju ponuku tabletov o jeden slušný samsungový model obdarenými desiatimi palcami. V pokojnom stave.

Mageňťáci spozornite! Konečne už do vašej siete zavítal flat, a to za takmer ľudových 45 eur. V tejto cene dostanete navyše nálepku Neobmedzene tiež na správy a dáta. Konkurencia ponúka ceny podobné, stačí si vybrať. Zaujímavou novinkou sú paušály Happy, ktoré kombinujú možnosť nonstop volaní v domácej sieti s ostatným chuťovkami, tak potrebnými pre plnohodnotný mobilný život. Ponuka to nie je zlá, ale viacmenej iba inšpirovaná konkurenciou, ktorá si tentokrát nadbehla po prvú prekážku. A tou budú ovečky, ktoré nebaví neustále študovať cenníky a hádať, kde je ten pes zakopaný. Don´t worry, be happy...

Telekom navyše ruší pomaly svoje služby, takže ten cenník by mal mať aspoň o dva riadky menej. Tou prvou na odstrel sa stal videohovor, od ktorého si s nástupom GGG určite magenta veľa sľubovala. Slovákom ale úplne stačí, keď sa počujú, nieto ešte vidia. V septembri zanikne posielanie SMS do pevnej siete, čo mi pripomína službu mlynčeka na kávu. Či je dôvodom miznutia nezaujímavých služieb fakt, že medziročne poklesol magente zisk o 23 % sa isto nedozvieme, no managérov môže potešiť aspoň 13-tisíc ovečiek, ktoré sa ešte natlačili do košiara.

O2 zase vytiahlo na konkurentov svoju rokmi zakrvavenú sekeru v podobe bonusu za prenos čísla. Dáva ho totiž aj magenta, a to vôbec, ale vôbec nie je pre kyslík dobré. Oproti Vianociam sa aspoň zrušila podmienka minimálnej faktúry vo výške 13 eur, takže odteraz sa všetci tešia, že prevolajú päťku a nezaplatia ani cent naviac.

Aha, teskomobájl sa nám nenápadne hlási o slovo! Dvesto minút všade, dvesto v jeho sieti a 200 bodov na modro-červenú kartičku. Toto všetko iba za desať eur môžete po predĺžení akcie získať až do 4. septembra.

HTC kúpilo pred pár mesiacmi podiel vo firme Beats a už ho aj stihlo predať naspäť. Hudobní audiofilovia si teda môžu nechať zájsť chuť na imidž značky, ktorá sa asi v spojení s firmou, ktorej akcie za posledný rok poklesli o 70 %, necítila dobre. Tož, preto si ženy hľadajú úspešných ženíchov.

Matúš ani v lete nezanedbal svoje krátke a intenzívne flirty s mobilmi, tentokrát sa pokúšal nadviazať hlbší vzťah so Samsungom Galaxy S Advance. Kórejci radi obnovujú zašlú slávu svojich topmodelov lacnými vylepšeniami, šetriac tak na vývoji nového modelu. Advance síce v sebe nezaprie svoju starú mamu, ale v tomto prípade môžeme hovoriť o MCBP medzi mobilmi.

Ak sme doteraz uvádzali cenu mobilu iba v eurách, či dolároch, tak konečne môžeme prepísať históriu a použiť aj inú, nám donedávna ešte blízku, menu. Ruble. Za ich necelých šesťtisíc kusov si môžete zakúpiť pri výlete do Volgogradu jeden zaujímavý dvojsimkáč. Ohúrite hneď dvakrát - rýdzo ruským telefónom a navyše priesvitným displejom. Tým prvým asi viac.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu