Sony Xperia Go na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť nový odolný smartfón s operačným systémom Android 2.3 Gingerbread od Sony, ktorý spĺňa normu odolnosti IP67.

Sony Xperia Go je nástupca malého odolného androidu Xperie Active. Smartfón má 3,5-palcový displej z minerálneho skla s rozlíšením 320 x 480 b., ktorý je odolný proti poškriabaniu a dá sa ovládať aj s mokrými rukami.

Spĺňa štandardy a normy IP67 ochrany proti prachu a ponoreniu do vody. Mal by vydržať až 30 minút v hĺbke 1 meter. Vo vnútri pracuje 1 GHz procesor spolu s 512 MB RAM a operačným systémom Android 2.3 Gingerbread s plánovanou aktualizáciou na novšiu verziu Ice Cream Sandwich.

Vnútorná 8 GB pamäť poskytne používateľovi iba 6 GB úložného priestoru. Súbory si môžete uložiť aj na micro SD karty do veľkosti 32 GB alebo v cloudovej službe Box, kde do konca tohto roka budete mať až 50 GB bezplatného priestoru.

Fotografie a videá zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED diódou. Novinka disponuje štandardnou výbavou. Nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, DLNA, FM rádio s RDS a 3,5 mm jack.

Sony Xperia Go je dostupná v čiernej, bielej a žltej farbe.

Základné info: Sony Xperia Go

Orientačná cena: 270 € (se-eshop.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu