Samsung Galaxy Note 2 už čoskoro

Samsung pre agentúru Reuters potvrdil, že na augustovej akcii Unpacked Samsung Mobile 2012 v Berlíne predstaví nástupcu tabletofónu Galaxy Note.

Akcia sa bude konať dva dni pre začiatkom európskeho veľtrhu spotrebnej elektroniky IFA 2012. Viac podrobností hovorca Samsungu neprezradil. Podľa špekulácií prinesie novinka o niečo väčší 5,5-palcový displej, rýchlejší procesor a lepší fotoaparát.

Recenzia: Samsung Galaxy Note (10. 12. 2011)

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

V auguste čakáme predstavenie inej novinky, takisto z rodiny Note. Na plánovanej udalosti v USA 15. augusta má výrobca svetu predviesť nový desaťpalcový Samsung Galaxy Note 10.1, s ktorým sme sa prvýkrát stretli vo februári na MWC 2012 v Barcelone. Server gsmarena.com priniesol aj prvé živé fotografie tabletu Galaxy Note 10.1, ktoré získal od amerického predajcu.

Samsung Galaxy Note 10.1obr: gsmarena.com

Je záhadou, prečo Samsung predstavovanie noviniek tak kúskuje. Zrejme si nechce "vystrieľať" všetky tromfy naraz alebo je účelom byť častejšie v centre pozornosti. Veď onedlho budú médiá plné nových informácií o iPhone 5, ktorý má Apple predstaviť pravdepodobne už v septembri.

Zdroj: reuters.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu