TIP: pripravte svoj smartfón na olympiádu

S blížiacim sa začiatkom letných olympijských hier v Londýne sa mobilizujú nielen športovci a ich fanúšikovia, ale aj vývojári mobilných aplikácií. Na softvérovom trhu nájdeme dostatok kvalitných bezplatných programov, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Pred nedávnom sme vám predstavili oficiálnu aplikáciu tohtoročných olympijských hier, ktoré sa konajú od 25. 7. do 12. 8. 2012 v Londýne. Teraz sa pozrieme na niekoľko ďalších, nemenej užitočných programov. Množstvo softvéru v obchodoch s aplikáciami vám umožní sledovať aktuálne dianie, nájsť konkrétne športoviská, objednať si taxík či ukázať smer do najbližšieho baru, reštaurácie alebo hotela.

Chystáte sa do Londýna povzbudiť našich športovcov? Potom by vám v smartfóne nemala chýbať aplikácia od TripAdvisor - London City Guide, váš osobný poradca do vrecka. Poslúži ako sprievodca mestom, reštauráciami, atrakcií a hotelov. Všetko máte k dispozícii aj v režime offline, nemusíte sa tak báť poplatkov za dátový roaming.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com

windowsphone.com

Sledovať počty medailí a športové úspechy 10 500 športovcov, ktorí sa zúčastnia LOH 2012 môžete s aplikáciou London 2012. Nájdete v nej aj históriu mesta, či mapku siete metra. Dostupná je iba pre OS Android.

Link na stiahnutie:

play.google.com

S aplikáciou Get Taxi si dopredu rezervujete jeden z čiernych londýnskych taxíkov a ten najbližší si vás automaticky vyzdvihne na zvolenom mieste. Zistíte okamžite nielen cenovú kalkuláciu, ale môžete sa pozrieť ako vyzerá šofér, ktorý vás má odviezť.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu