SLSP a Orange spustili službu e-dokumenty

Slovenská sporiteľňa a mobilný operátor Orange spúšťajú v internetbankingu SLSP novú službu e-dokumenty. Zákazníkom zjednoduší úhradu faktúr.

Klienti Slovenskej sporiteľne si odteraz môžu v internetbankingu zriadiť novú službu Zasielanie elektronických dokumentov (e-dokumenty) od spoločnosti Orange. Využiť ju môžu iba zákazníci, ktorí sú súčasne klientmi Slovenskej sporiteľne a spoločnosti Orange. Ten je pri službe e-dokumenty prvým partnerom banky, v budúcnosti by mali pribudnúť ďalší.

Zriadenie služby prebieha prostredníctvom internetbankingu – stačí vyplniť online žiadosť. Elektronické faktúry sa budú zobrazovať len po súhlase klienta. Doteraz bolo možné prostredníctvom tejto služby zobrazovať iba výpisy od Asset Managementu Slovenskej sporiteľne.

Využívanie e-dokumentov je jednoduché, banka ich doručí so všetkými potrebnými platobnými inštrukciami priamo do internetbankingu klienta. Ich uhradenie je možné prostredníctvom najrozšírenejších kanálov:

- v Internetbankingu jedným klikom na tlačidlo zaplatiť

- prostredníctvom odpovednej SMS správy

- prostredníctvom bankomatov Slovenskej sporiteľne

Výhodou faktúr v e-dokumente oproti klasickej faktúre zasielanej operátorom elektronickou poštou je, že zákazníci získajú aj vyplnený príkaz na ich úhradu. Nemusia tak ručne prepisovať údaje z papierovej faktúry a sledovať, aby neurobili chybu.

Klient získa navyše podrobný prehľad e-Faktúr, ktoré sú rozdelené na Nezaplatené, Po splatnosti, Zaplatené alebo si môže nastaviť vlastný filter.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user pan.el.x10@gmail.com

pan.el 04.07.2012 - 23:11

tak toto vyuzijem, som klientom slsp aj pomaranca dik za tip

Celá diskusia 1 príspevok