Samsung L320

Základné info o low-mid-ende Véčko pre ženy s 2 Mpix fotoaparátom a prehrávačom hudby.

Základné parametre:

konštrukcia: véčko,

OS: vlastný,

frekvencie: 900 / 1800 / 1900 MHz,

rozmery: 89 x 45 x 23 mm,

dĺžka otvoreného prístroja: ???,

hmotnosť: ??? (zistená: ???),

externý displej: pasívny, OLED, štyri odtiene šedej, 176 x 16 b.,

interný displej: aktívny, 262 144 farieb, 176 x 220 b., uhlopriečka 48 mm,

fotoaparát: 2 Mpix (1 600 x 1 200 b.), záznam videí (pravdepodobne 176 x 144 b.),

pamäť: 17 MB + microSD, 1 000 kontaktov, 200 SMS,

správy: SMS, MMS, e-mail,

globálny prenos dát: GPRS, EDGE,

lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0, kábel (USB 1.1), mass storage,

hudba: MP3/AAC prehrávač, A2DP,

ostatné: Java, WAP 2.0, HTML,

batéria: ???,

výdrž: ???,

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg)

Neobsahuje/nepodporuje:

aktívny pohotovostný režim, blesk, makro, autofocus, aktívny kryt objektívu, RSS, UMTS, HSDPA, HSUPA, IrDA, Wi-Fi, 3,5 mm jack, FM rádio, minimalizácia Java aplikácií, multitasking, videohovor, prehliadač dokumentov, GPS, blogovanie,

Obsah balenia:

- zatiaľ neznámy

Tlačová správa:

Soul, Južná Kórea, 24. január 2008 – Spoločnosť Samsung Electronics Co. Ltd., globálny líder trhu v oblasti mobilných telefónov a telekomunikačných zariadení dnes verejnosti predstavila modely SGH-L310 a SGH-L320 určené pre ženy s orientáciou na módne trendy.

Predstavením modelu SGH-A400 v roku 2001 vytvorila spoločnosť Samsung novú kategóriu mobilných telefónov určených špeciálne pre ženy a predstavila verejnosti svoj prvý koncept pre tento segment trhu. Od tej doby spoločnosť Samsung neustále rozširovala úspešný rad mobilných telefónov určených ženám, vrátane modelov SGH-E420 a SGH-E570. Spoločnosť Samsung ako tvorca trhových trendov opäť nazerá do budúcnosti a ponúka ešte sofistikovanejší mobilný životný štýl.

Pán Geesung Choi, prezident divízie Telecommunication Network spoločnosti Samsung, povedal: „Ako súčasť našej stratégie vyhovieť špecifickým požiadavkám trhu predstavujeme najnovšie mobilné telefóny určené pre špeciálne vybranú oblasť zákazníkov. Verím, že spoločnosť Samsung dokáže poskytnúť inovatívne produkty pre každý segment trhu a pre pocit úplného pohodlia a spokojnosti našich zákazníkov.”

Dizajn orientovaný na štýlový vzhľad

V snahe upevniť svoje vedúce postavenie na trhu mobilných telefónov určených špeciálne ženám a uspokojiť potreby svojich zákazníčok, predstavuje spoločnosť Samsung svoje dva najnovšie modely SGH-L310 a SGH-L320 - dva odlišné dizajnérske koncepty. Zatiaľ čo Samsung L310 priťahuje užívateľky najmä svojím atraktívnym vzhľadom, model Samsung L320 láka svojim elegantným dizajnom a lesklým vyhotovením.

Model Samsung L310 je zhotovený v čiernej a zlatej farbe s dizajnom kozmetického produktu, vďaka ktorému sa z mobilného zariadenia veľmi rýchlo stáva nádherný módny doplnok. Keď je mobilný telefón otvorený, pánty zlatej farby v tvare písmena ‘S’ poskytnú zariadeniu skutočne luxusný a decentný vzhľad. O zvýšenie elegantného vzhľadu sa stará aj trblietavý ozdobný lem objektívu fotoaparátu. Aby toho nebolo málo, charakteristický vzor a skryté ikony oznamujúce prichádzajúci hovor a MMS istotne učaria mnohým zákazníčkam.

Model Samsung L320 ponúka oválny véčkový dizajn so živou farbou v dvoch uhladených odtieňoch. Jemne zaoblený dizajn poskytuje zákazníčkam pri držaní zariadenia pohodlnejší pocit. Kombinácia jednoduchého a elegantného vzhľadu spolu s dvomi zvolenými farebnými odtieňmi a použitým vysoko lesklým materiálom ešte zvýrazňuje jeho módnu orientáciu. Ako nástupca veľmi úspešného modelu SGH-E570, aj model L320 osloví módne orientované zákazníčky svojimi farebnými variáciami.

Progresívne technológie pre bežný život

Nielen charakteristický vzhľad, ale aj aplikácie zamerané na uspokojenie špecifických požiadaviek zákazníčok sú zárukou unikátnych zážitkov z mobilnej komunikácie. Medzi aplikácie, ktoré ocení každá moderná žena, patrí aj funkcia „nákupný zoznam“, ktorá umožňuje upravovať cenu a množstvo jednotlivých tovarov, ktoré potrebuje nakúpiť, pridávať k nim obrázky a podobne. Funkcia „výpočet kalórií“ vypočíta celkové množstvo spotrebovaných kalórií na základe dennej práce, práce v úrade, počas stretnutí a iných aktivít. Funkcia „typ parfumu“ zase pomôže užívateľke odhadnúť na základe obľúbenej stravy, nápojov a podobne vhodný typ parfumu. Unikátne aplikácie vyvinuté spoločnosťou Samsung a pohodlné užívateľské rozhranie robí život užívateliek týchto zariadení jednoduchším a lepším.

Modely Samsung L310 a L320 sú samozrejme doslova nabité výnimočnými multimediálnymi funkciami, vrátane 2.0-megapixlového fotoaparátu, MP3 prehrávača, slotu pre externú pamäť a podporou rozhrania Bluetooth®.

Model Samsung L310 bude dostupný na ruskom a maďarskom trhu od februára a odtiaľ bude expandovať aj do ostatných krajín Európy. Cena je predbežne stanovená na približne 240 Eur bez dotácie. Model Samsung L320 bude na trhu v Rusku a SNŠ dostupný za približne 220 Eur bez dotácie.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 31.01.2008 - 01:27

mental.disease: "Modely Samsung L310 a L320 sú samozrejme doslova nabité výnimo?nými multimediálnymi funkciami, vrátane 2.0-megapixlového fotoaparátu, MP3 prehráva?a, slotu pre externú pamä? a podporou rozhrania Bluetooth®" to sú fakt veci v dnešnej dobe nevídané :D

anonymous31.01.2008 - 13:40 Trvalý odkaz

Atlis: ... :D tak akurat v Zimbabwe...

anonymous31.01.2008 - 14:43 Trvalý odkaz

kirk: rozhodne lepší telefón než staršia nevlastná sestra od Motoroly.

anonymous31.01.2008 - 15:01 Trvalý odkaz

ORION: s hrúbkou 23 mm ? to je na dnesnu dobu fakt hovedo

Celá diskusia 11 príspevkov