Android a Symbian TIP: Orange Go - univerzálna aplikácia pre každého

Spolu s paušálom WOW spustil Orange novú aplikáciu, v ktorej zákazník nájde nielen zábavný obsah a praktické informácie, ale môže si aj skontrolovať svoju spotrebu, prečítať knihu, pozrieť TV, kúpiť lístok na MHD alebo zaplatiť parkovanie.

S aplikáciou Orange Go získate prístup k praktickým službám:

- Kontrola spotreby ponúka informácie o telefonovaní, surfovaní a prezeranie faktúr

- v Zákazníckej zóne si aktivujete služby priamo z telefónu, pozriete si faktúry, upravíte svoje údaje a môžete zažiadať o ID kód

- cez Orange Chat chatujte so svojimi priateľmi a blízkymi. Množstvo funkcionalít vám uľahčí komunikáciu. S aplikáciou získate 50 MB voľných dát.

- vďaka MusicJetu získate prístup až k 1,5 miliónu pesničiek na počúvanie a môžete si z nich vytvárať vlastné playlisty.

- TV v mobile umožní sledovanie deviatich televíznych staníc priamo v mobile

- Wooky prináša do telefónov a tabletov portfólio elektronických kníh

- SMS parkovanie umožní objednať parkovací lístok cez aplikáciu a tá vás automaticky upozorní, keď sa váš vyhradený parkovací čas sa končí. Parkovací lístok si môžete predĺžiť bez toho aby ste sa museli vrátiť k autu.

- cez aplikáciu si môžete objednať i lístky na MHD

- cez Orange predajne nájdete najbližšiu predajňu Orange spolu s informáciami o otváracej dobe a kontaktných údajoch

Link na stiahnutie:

play.google.com

store.ovi.com

Aplikácia je zatiaľ dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android a Symbian. Neskôr má pribudnúť podpora pre iOS a Windows Phone. Viac informácií nájdete na stránke www.orange.sk.

OrangeOrange

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

huje® 06.06.2012 - 16:44

V pohode, až na jeden neprehliadnuteľný detail: "Aplikácia bude zobrazovať údaje staré maximálne 48 hodín" Kontrola spotreby na web rozhraní doteraz im ukazovala neaktuálny stav, ktorý bol starý 24 hodín, po novom s aplikáciou to bude až 48 hodín.

BeJay07.06.2012 - 12:09 Trvalý odkaz

Veľmi dobrá aplikácia, ktorá fakt ušetrí čas a nervy, hlavne pri kontrole spotreby aj s tým časovým oneskorením údajov. Konečne! =)

Bonyek@azet.sk07.06.2012 - 12:48 Trvalý odkaz

Bude, alebo môže.?

huje®07.06.2012 - 13:38 Trvalý odkaz

Môže :-) či bude, to sa uvidí - môžeš testnúť .

Pri kontrole na webe bol stav aktualizovaný raz za 24 hodín - detto SMS na 360 ;-)

Edit: podľa informácie z cenníka je informácia o spotrebe v čase spracovania faktúry 48 hodín nedostupná ;-)

Bonyek@azet.sk07.06.2012 - 20:09 Trvalý odkaz

No veď už som to testol v minulosti, a nem dopadlo to dobre, opakovane nekorektné fungovanie spotreby(viac ako 48.hod.pred spracovaním fa.) nájme pri dátach bolo bežným javom. Pár krát mi volali, no len si mleli svoje, :-) vravím, nebudem sa s vami dohadovať kto má pravdu, pošlem vám podrobnosti na základe ktorých sa rozhodne kto má/l pravdu, a v poslednej faktúre s radosťou uhradím aj poplatok za prenos. ;-)
Teda komplet dôkazový materiál odoslaný, číslo prenesené pred cca 16.mesiacmi, a tá posledná faktúra v ktorej mal byť naúčtovaný aj poplatok za prenos ešte dodnes nedorazila, pre istotu som ich už viackrát kontaktoval či tam náhodou nemám nejaké pozdĺžnosti, no nikde nikto nič nevidel, ani nepočul. :-) :-) :-)

Celá diskusia 13 príspevkov