Motorola Motokey 3-Chip: low-end na 3 SIM karty

Dual SIM telefóny sa na našom trhu udomácnili už dávno. No niekomu aj mobil na dve karty môže byť málo. Motorola uviedla na trh svoj prvý mobilný telefón s podporou troch SIM kariet.

Motokey 3-Chip je mobilný telefón klasickej konštrukcie s plnohodnotnou QWERTY klávesnicou. Dizajnom i tlačidlami klávesnice pripomína legendárnu Nokiu E71.

Určená je hlavne pre aktívnych používateľov niekoľkých SIM kariet, ktorých nebaví nosiť pri sebe niekoľko mobilov naraz a netúžia po technologických novinkách. Stačí im byť dostupný na hovory, SMS-ky, e-maily a radi prispievajú na sociálne siete. Nájdeme tu totiž známe modré tlačidlo pre jednoduché nahrávanie obsahu na Facebook.

O momentky zhotovené 2-megapixelovým fotoaparátom sa môžu stlačením jedného tlačidla podeliť s priateľmi na Facebooku. Na zábavu poslúži aj vstavané FM rádio či MP3 prehrávač. Skladby, fotografie, dokumenty i videá si môže používateľ uložiť na microSD kartu do veľkosti 32 GB, 2 GB karta je súčasťou balenia.

Slovenských zákazníkov nepotešíme. Novinka je určená zatiaľ iba pre brazilský trh. Motorola Motokey 3-Chip bude dostupná od začiatku júna 2012 za cenu približne 135 €.

Na čínskom trhu sú mobilné telefóny nielen na tri SIM karty bežne dostupné, no zatiaľ ich nevyrábal žiadny veľký výrobca. Ďalšou zo svetových značiek by mohlo po Motorole byť LG. Internetom už začiatkom roka prebehli informácie, že kórejský výrobca chystá svoj prvý telefón na tri SIM karty. Bohužiaľ opäť má ísť iba o mobil so slabou hardvérovou výbavou.

Zdroj: motorola.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user Milan93.p@gmail.com

Milan 04.06.2012 - 09:04

Viete mi povedať prečo telefony na dve alebo tri SIMky vyrábajú len so slabou hardvérovou výbavou ? :)

Marianxxx04.06.2012 - 12:09 Trvalý odkaz

Sú aj silnejšie od tohto ako napr. Samsung galaxy ace duos, Motorola ma parametrovo aj silnejsie phony od tohto, su to ale dual sim nie troj..

Celá diskusia 3 príspevky