Riview 07⋅2012: vyhraj Školu šmyku či Jazdu na okruhu

Zaujíma vás, či je nová vlajková loď od Samsungu naozaj taká skvelá? Viete, kde si u nás môžete zajazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, preveriť svoje automobilové zručnosti a navyše naň vyhrať voľný poukaz? Tak si stiahnite najnovšie číslo Riview a dočítate sa toho ešte oveľa viac.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, rôznej techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok strán, sedem rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom, ktorý sme spustili pred niekoľkými týždňami? Stačí na webe www.riview.sk vyplniť tri políčka a už vám neunikne žiadne nové vydanie. A navyše zo všetkých odberateľov pravidelne žrebujeme výhercov atraktívnych cien.

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, ZaVolantom.Autovia.sk a Kinema.sk. Riview jednoducho ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu zaujímavé témy.

Prostredníctvom magazínu Riview chceme potešiť najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

V siedmom čísle sa dočítate o novinkách zo sveta mobilných telefónov, čo pre svojich zákazníkov prichystali naši operátori a samozrejme nechýbajú krátke správy z našej fanúšikovskej stránky na Facebooku. Dozviete sa, ako dopadla offroadová jazda na Jeepoch po petržalských kopcoch, aká aplikácia by nemala chýbať cyklistom v mobile, ktoré autá patria medzi dvadsiatku najhorších a ujsť si istotne nenecháte ani test rodiného vozidla Fordu S-Max s prevratným benzínovým motorom. Chýbať nemôže tip na nový film i recenzia očakávaného smartfónu Samsungu Galaxy S III, ktorého majiteľom sa stal aj jeden šťastný odberateľ magazínu Riview.

Riview sutaz

Viac sa už dočítate v siedmom čísle magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani cent, len jeden klik na www.riview.sk a približne 6 MB dát.

Download: Riview 07 / 2012

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok