Riview 05⋅2012: Galaxy S III naživo aj Motocykel 2012

Rozmýšľate nad kúpou novej vlajkovej lode od Samsungu, zaujíma vás ako dopadol náš test Nissanu Juke, čo nové priniesol Nikon alebo ste nestihli výstavu Motocykel 2012? Tak si stiahnite do mobilu, tabletu či počítača najnovšie číslo Riview a dočítate sa oveľa viac.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, rôznej techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok strán, jedenásť rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Veľkou novinkou je automatický odber Riview e-mailom, ktorý sme spustili spolu s minulým vydaním. Stačí sa na bezplatný odber magazínu prihlásiť priamo na webe www.riview.sk.

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s rôznymi internetovými servermi Fony.sk, Autozor.sk, Techbox.sk a Kinema.sk. Riview jednoducho ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu zaujímavé témy.

Prostredníctvom magazínu Riview by sme radi potešili najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobe Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

Piate číslo je plné noviniek posledných dvoch týždňov nielen zo sveta mobilných telefónov a našich mobilných operátorov, ale aj filmu, technológií, štvor- aj dvojkolesových miláčikov. Nenechajte si ujsť fotoreportáž z predstavenia očakávaného Samsungu Galaxy S III priamo z Londýna, výstavy Motocykel 2012 v bratislavskej Inchebe, ani test malého naftového SUV so šesťstupňovým manuálom Nissan Juke 1.5 dCi. Samozrejmou súčasťou magazínu sú nové telefóny i recenzie.

Viac sa už dočítate v piatom čísle magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani euro, len jeden klik na www.riview.sk a približne 5 MB dát.

Download: Riview 05 / 2012

Diskusia k článku:

Pavol Pavučko08.05.2012 - 12:13 Trvalý odkaz

inac velmi vam drzim palce s tym riview :) je to dobre spravene lenze akurat to rychlo precitam a potom nemam co robit :D

Richard Hombauer08.05.2012 - 14:27 Trvalý odkaz

Ďakujeme. Snažíme sa, ako sa len dá. Veľmi nám však pomôže, ak dajú priaznivci Riview o tomto projekte vedieť aj svojim známym. Nielen, že je každé vydanie k dispozícii zadarmo, ale s nasledujúcim číslom bude súvisieť súťaž o špičkový mobil. A keď hovorím špičkový, myslím tým fakt to najlepšie, čo júnový trh s mobilmi prinesie. :-)

Pavol Pavučko08.05.2012 - 20:05 Trvalý odkaz

super uz sa tesim rovno to mozem aj poslat cez bluetooth kamosom

Celá diskusia 5 príspevkov