Samsung Galaxy Pocket na Slovensku

Na Slovensku si už môžete kúpiť slabšie vybavený, no lacný smartfón. Zaujme iba nenáročných zákazníkov, ktorí uprednostňujú otvorený operačný systém, ale nepotrebujú najnovšie technologické vymoženosti.

Samsung Galaxy Pocket je smartfón malých rozmerov s hmotnosťou iba 97 gramov. Medzi hlavné parametre patrí procesor taktovaný na 832 MHz a operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread. Prípadná aktualizácia na verziu Ice Cream Sandwich je pre hardvérové parametre neistá.

Kapacita operačnej pamäte nebola zverejnená, aleviac než 512 MB to pravdepodobne nebude. Vnútorná pamäť na uloženie aplikácií a multimediálnych súborov má veľkosť 3 GB, našťastie nechýba možnosť jej rozšírenia o 32 GB pomocou microSD kariet.

Dotykový 2,8-palcový displej má slabé rozlíšenie 240 x 320 bodov. Poteší jedno hardvérové tlačidlo pod displejom. Takisto 2-megapixelový fotoaparát je vhodný iba na momentky. Chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Videá zhotovíte v QVGA rozlíšení rýchlosťou 15 snímok za sekundu.

Ďalšia výbava zahŕňa to nevyhnutné, čo v dnešných smartfónoch potrebujeme. Podporu pre HSDPA s prenosovou rýchlosťou 3,6 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM rádio s RDS a audiokonektor. Nechýbajú tradičné Google i Samung aplikácie, ani grafická nadstavba TouchWiz.

Základné info: Samsung Galaxy Pocket

Orientačná cena: 111 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Maroš 05.05.2012 - 14:36

fuj

Celá diskusia 1 príspevok