O2: nový O2 Paušál a bonus na telefón

A je po špekuláciách. O2 zverejnilo na svojej internetovej stránke podrobnosti o troch verziách nového O2 Paušálu s telefónom a bez viazanosti. Pribudol aj žiadaný flat do všetkých sietí.

S O2 Paušálom získa zákazník počas celého roka SMS-ky do všetkých sietí úplne zadarmo a volania za rovnakú cenu do všetkých sietí po prečerpaní voľných minút.

Rovnaké ceny volaní a bezplatné SMS správy platia nielen na Slovensku, ale aj do všetkých sietí v Česku, Írsku, Maďarsku, Poľsku, Rakúsku a vo Veľkej Británii.

Rozdelenie O2 Paušálu podľa farieb:

- Modrý paušál: mesačný poplatok 15 €, 100 predplatených minút, bonus na telefón 72 €

- Strieborný paušál: mesačný poplatok 20 €, 150 predplatených minút, bonus na telefón 126 €

- Zlatý paušál: mesačný poplatok 30 €, 300 predplatených minút, bonus na telefón 198 €

Všetky tri verzie obsahujú bezplatné SMS-ky do všetkých sietí na Slovensku a ďalších 6 vybraných krajín. Cena volaní po vyčerpaní predplatených minút je 0,10 € za minútu.

S Platinovým paušálom získate toľko očakávaný flat do všetkých sietí na Slovensku spolu s Českom, Írskom, Maďarskom, Poľskom, Rakúskom a vo Veľkou Britániou. Neobmedzené volania a SMS správy vás budú stáť mesačný poplatok 70 €. Zároveň získate bonus na nový telefón vo výške 288 €.

S O2 Paušálom dostanete aj bonus na telefón.

Čím vyšší paušál si vyberiete, tým väčší bonus môžete získať. Bonus sa Vám následne uplatní vo forme zľavy z mesačného poplatku po dobu 18 mesiacov. O2 Paušál spolu s telefónom bude v súčasnosti možné zakúpiť len v O2 Predajniach.

O2 bonus

Ako to funguje?

- Modrý paušál: bonus na telefón počs 18-tich mesiacov vo výške 72 €, mesačne 4 €

- Strieborný paušál: bonus na telefón počs 18-tich mesiacov vo výške 126 €, mesačne 7 €

- Zlatý paušál: bonus na telefón počs 18-tich mesiacov vo výške 198 €, mesačne 11 €

- Platinový paušál: bonus na telefón počs 18-tich mesiacov vo výške 288 €, mesačne 16 €

Ak máte záujem o telefón, ktorý je drahší než 72 €, napríklad telefón za 100 €, zaplatíte zaň rozdiel medzi cenou telefónu a bonusom. Za telefón teda doplatíte 28 €, a to hneď pri aktivovaní paušálu a preberaní telefónu.

Ak budete chcieť prejsť na vyšší alebo nižší O2 Paušál, zmení sa aj výška Vášho mesačného bonusu na Váš telefón. Výška zľavy z mesačného poplatku sa upraví podľa príslušného O2 Paušálu.

Ukončenie paušálu pred vyčerpaním celého bonusu

Ak sa rozhodnete napríklad po 10-tich mesiacoch paušál už ďalej nevyuźívať, stačí doplatiť zostatkovú cenu telefónu za zvyšné mesiace. Bonus sa uplatňuje len počas využívania služieb. Za telefón doplatíte jeho cenu za mesiace, v ktorých sa bonus už neuplatňuje.

Spolu s novým O2 Paušálom môžete využiť aj doplnkové služby, napr. neobmedzené volania na 3 čísla v sieti O2 so službou Mojim trom za 6 € mesačne alebo Internet v mobile. Tie operátor neaktualizoval.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Karol 23.04.2012 - 12:01

Ten Platinový paušál nemýslia háda vážne, že 70 Eur mesačne, ako keby sme zarábali každý 3000 Eur mesačne, ten posledný paušál, je absolútne o ničom, je to na naše pomery veľmi drahé, takže žiadna revolúcia sa opäť nekoná.

huje®23.04.2012 - 12:12 Trvalý odkaz

Karči, poznám veľmi veľa ľudí, ktorí platia podstatne viac.

Podľa Tvojej logiky potom asi zarábajú tisíce mesačne, ale skutočnosť je iná.
Faktom je, že konkurencia pre rezidenčný segment nemá nič podobné.
Faktom je aj to, že aj u konkurencie poznám kopec ľudí s faktúrami 100 €+ mesačne.
Faktom je aj to, že konkurencia má paušály s telefónom viazané.
Faktom je aj to, že pokuty za nedodržanie viazanosti sú 300 € +

Karol23.04.2012 - 12:41 Trvalý odkaz

Hujer, ale musíš uznať, že ten Platinový paušál je drahý, pretože revolúcia vo volaní je v Poľsku, Rakúsko má super paušály, Francúzsko a my 70 Eur mesačne, aj keby som na tom mal toľko za paušál nedám.

galaxi23.04.2012 - 12:42 Trvalý odkaz

hujer tak tak vynechaj jeden mesiac platinový paušál a kúp si ten toaleťák lebo fakt je taký že revolučné volanie z o2 sa nekoná a urobil si si z huby prdel.

huje®23.04.2012 - 12:56 Trvalý odkaz

Karči, áno, Platinový paušál nie je pre masy, nie každý však má potrebu volať neobmedzene na Slovensku a do ďalších 6 krajín :-)
Niekomu stačí aj 50 minút do mesiaca. Ľudia sú rôzni a pre rôznych ľudí sú rôzne ponuky.
Pre tých, čo volajú veľa a platia dnes za svoje faktúry výrazne vyššie sumy je to vynikajúca ponuka.

Aj Platinový paušál si nájde svojich priaznivcov presne tak, ako si ich našiel aj O2 Filip. A to aj bez zbytočných siahodlhých analýz niektorých jedincov, ktorým tento program nevyhovuje, lebo ich telekomunikačné nároky sú diametrálne odlišné, ale myslia si, že podľa nich sa točí svet a čo nie je dobré pre nich, nie je zákonite dobré pre nikoho. Pokúšam sa roky im vysvetliť, že sa mýlia, ale oni majú stále nejaký blok, ktorý bráni prieniku týchto informácií do ich blízkosti. :-)

Celá diskusia 11 príspevkov