O2: nové balíčky s neobmedzenými volaniami a správami? (aktualizované)

Náš verný čitateľ nás informoval, ako budú pravdepodobne vyzerať zmeny, ktoré chystá O2 od pondelka pre svojich zákazníkov.

Vo svojej kontrole spotreby si všimol, že pribudli dva nové extra balíčky služieb:

- neobmedzené volania v sieti O2 za 10 € mesačne sú určené pre všetkých, ktorí uprednostňujú skôr krátke hovory a mesačne v sieti O2 prevolajú viac než približne 75 minút.

- neobmedzené SMS / MMS v sieti O2 za 4 € mesačne pre všetkých, ktorí mesačne pošlú v sieti O2 viac než 65 správ.

Pred týždňom sme vás na našej stránke informovali o tom, že O2 zrejme chystá veľké zmeny, čomu nasvedčovali aj kreslené obrázky s postavičkami Pipi & Popi, ktoré poznáme z reklamy modrého operátora.

Prečítajte si: Fáma: O2 zrejme chystá veľké zmeny (12. 4. 2012)

Sú zverejnené nové balíčky súčasťou očakávaných zmien alebo si pre nás operátor chystá aj niečo viac? Pravdu sa dozvieme už v pondelok 23. apríla 2012. Keďže sa predstavenia nových produktov v pondelok zúčastníme osobne, určite vás o tom budeme včas informovať.

Doplnené 23. 4. 2012:

Extra balíčky s neobmedzenými SMS-kami a volaniami vo vlastnej sieti operátor potvrdil a už sa nachádzajú v cenníku O2 Fér. Obidva balíčky budú dostupné pre všetkých zákazníkov programu O2 Fér, teda aj pre používateľov s platbou na faktúru alebo predplatenej karty.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

huje® 20.04.2012 - 18:06

toto podľa mňa nebude to najdôležitejšie :-)

Manobb20.04.2012 - 19:46 Trvalý odkaz

Áno ?
Už Ti snáď sľúbili k tomu balíčku aj high-end mobil za 1 Eur, ktoré stojí naozaj iba to 1 Eur a ani o cent viac ?

Ale v jednom máš zaiste pravdu: Tento balíček naozaj nie je najdôležitejší. Veľa zákazníkov považuje za oveľa dôležitejšie kvalitu (tech. parametre a limity) a stabilitu siete, resp. služieb na nej fungujúcich ... A v tomto to porovnanie predsa vychádza v prospech iných operátorov, či ?

P.S.: Stačí si napr. pozrieť tempo a rozsah pokrývania 3G u ružových a u modrých.
P.P.S.: Uvidíme, či v pondelok nebude počuť len "spľasnutie bublinky" ...

huje®20.04.2012 - 19:50 Trvalý odkaz

Pozri milý Ma...., ak nevieš vydržať do pondelku a teda do tlačovej konferencie, ale robíš (ako vždy) unáhlené závery, je to tvoja vec.

Konečne by si aspoň mohol urobiť jednu vec: na koniec tých Tvojich tliachanín, ktoré sa snažíš opakovane vydávať za fakty napísať, že sa jedná o Tvoj ničím nepodložený názor.

Ďakujem.

Manobb20.04.2012 - 20:23 Trvalý odkaz

Hujer, nemaj obavu, ja si dávam pozor na slovíčka, aby boli správne napísané ...
Mimochodom, v predošlom príspevku to boli otázky ... (pre Teba)

Neboj, do pondelka vydržím. :-)
Chcel by som veriť, že to nebude iba o ďalšom sklamaní. Ale už sa nedokážem vo vzťahu k nim ani prinútiť im čo i len veriť a dúfať .... O tom to je, jednoducho im už neverím.

Inak, považujem za zvláštne, aby robili haló niekoľko dní pred a potom sa nechali tak detinsky odhaliť pri teste webu. OR to robí tušim tak, že zvolá tlačovku a povie, že napr. "od zajtra" odo dňa dd.mm.rrrr (spravidla o 1-7 dní) spúšťajú to a to a ono to aj funguje. Nikto potom nemusí nič "odhaľovať" a nachytávať na hruškách ...

bompar8120.04.2012 - 20:36 Trvalý odkaz

Mano,vsak to nepoznas,ved je to klasicky amaterizmus v podani O2.Zial nie po prvy krat.

Celá diskusia 30 príspevkov