Naymobile: koniec virtuálneho operátora

Očakávané sa stalo skutočnosťou. Naymobile a O2 sa dohodli na ukončení poskytovania partnerského produktu Naymobile. Predajná sieť NAY Elektrodom sa odteraz zameria na predaj produktov O2.

Už koncom minulého roka sme vás informovali o nefunkčnej webovej stránke virtuálneho operátora Naymobile, čo vyvolávalo špekulácie o začiatku konca mobilných služieb operátora, ktorý vznikol v máji 2009 v spolupráci elektrodomu NAY a mobilného operátora O2.

Prečítajte si: Naymobile: nefunkčný web - začiatok konca? (14. 12. 2011)

Operátor vtedy všetky naše dohady odmietol. Teraz sa na stránke O2 objavila oficiálna informácia o konci spolupráce. Zákazníci Naymobile prejdú do starostlivosti O2.

Na infolinke nám nevedeli poskytnúť bližšie informácie, hneď ako sa dozvieme niečo viac, článok doplníme.

Využívate vy alebo vaši známy služby Naymobile? Dostala sa k vám informácia o zmene operátora? Budeme radi, keď sa vyjadríte v diskusii pod článkom.

Za tip ďakujeme čitateľovi s prezývkou Bonyek.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Juraj Vido 17.04.2012 - 16:59

To bol nejaký Naymobile? :D

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn17.04.2012 - 18:05 Trvalý odkaz

aj tesco mobile :) ja cakam na virtualneho operatora VodarneAKanalizacie mobile :)))

Manobb17.04.2012 - 19:14 Trvalý odkaz

Takže si odškrtávam ďalší tzv. "úspešný modrý projekt" ....

Zdá sa, že tí Slováci predsa len niekedy hýbu rozumom a nenaleteli na tento paškvil s tarifikáciou namierenou proti zákazníkom, t.j. 60+1.
A keďže asi "Partner" nemá šancu túto ovplyvniť (rozumej = operátor nepovolí 1+1), tak nemal inú šancu, ako to vzdať a "požičané ovečky" vrátiť operátorovi.

P.S.: Ktorý projekt 60+1 je najbližšie na rade opustiť tento "špecifický trh" ?

Peter17.04.2012 - 23:40 Trvalý odkaz

Info sa ku mne dostala. O2 poslala list vsetkym zakaznikom Naymobile, sranda je ze den pred tym ako sa zmena uskutocni - list mi prisiel vcera :)

Celá diskusia 5 príspevkov