TIP: oficiálna aplikácia UEFA EURO 2012 od Orangeu

Orange a UEFA prinášajú dva mesiace pred štartom európskeho futbalového šampionátu oficiálnu mobilnú aplikáciu k tomuto športovému podujatiu. Aplikácia UEFA EURO 2012 je k dispozícii aj v slovenčine a pre rôzne mobilné platformy.

Aplikácia je dostupná bezplatne s množstvom funkcionalít a umožňuje fanúšikom v krajinách, kde pôsobí Orange, podeliť sa o zážitky z futbalových majstrovstiev Európy.

Ako oficiálny partner prináša Orange zápasy nielen cez mobilnú aplikáciu, prostredníctvom súťaží, ale aj cez IT riešenia priamo na štadióne či technologické riešenia, ktoré UEFA ponúka svojim oficiálnym partnerom prinášajúcim živé vysielanie zo zápasov do celého sveta.

Oficiálna aplikácia k európskemu šampionátu vo futbale UEFA EURO 2012 je dostupná pre viacero mobilných platforiem - Android (aj pre tablety s verziou 3.2 Honeycomb), Bada, Blackberry, iPhone, iPad, Java aj Windows Phone. Fanúšikovia získajú informácie o aktuálnych futbalových majstrovstvách, čerstvé správy o tímoch i jednotlivých zápasoch.

Okrem toho budú mať k dispozícii textové komentáre, video rozhovory, štatistiky a mnoho ďalšieho obsahu. Prvýkrát v histórii podujatia sa budú môcť používatelia podeliť o obsah a zážitky aj prostredníctvom Facebooku či cez Twitter.

Link na stiahnutie:

itunes.apple.com

play.google.com

appworld.blackberry.com.com

Okrem získania najnovších správ a informácií sa môžu fanúšikovia prostredníctvom aplikácie aj pripraviť na samotný šampionát. Napríklad vďaka funkcionalite umožňujúcej digitálne obohatiť svoju fotografiu o fanúšikovské maľovanie na tvár či vďaka geolokácii, prostredníctvom ktorej môžu nájsť svojich priateľov alebo najlepšie miesta na sledovanie zápasov UEFA EURO 2012 doma i v zahraničí.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu