Fáma: O2 zrejme chystá veľké zmeny

O2 údajne pripravuje pre svojich zákazníkov prekvapenie. Bližšie informácie nie sú známe, no má ísť o neobmedzené volania vo vlastnej sieti a do ponuky majú pribudnúť aj dotované mobilné telefóny.

Na internetovej stránke denníka Sme sa medzi inzerciou objavil kreslený obrázok so známymi postavičkami Pipi & Popi z reklamy modrého operátora. Jedna z postavičiek listuje "najdlhším cenníkom na svete" a snaží sa v neprehľadnej ponuke zistiť, kedy má vlastne volať, aby to bolo pre ňu najvýhodnejšie.

V podnadpise si môžeme prečítať: "Jasné podmienky bez skrytých chytákov. Čoskoro sa dozviete viac."

Naše nezávislé zdroje nám potvrdili, že sa naozaj chystajú zmeny v hlasových službách. Podľa údajov na stránke pc.sk sa má z ponuky vytratiť paušál O2 Filip, ktorý by mohla nahradiť nová služba.

Čo si pre nás O2 chystá a či sú informácie pravdivé sa dozvieme snáď už čoskoro.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj:

sme.sk

pc.zoznam.sk

Diskusia k článku:

bompar81 12.04.2012 - 14:57

Vsak co ine im ostava,len si opat zopakuju rok 2008. O2,nie a nie sa uz raz a navzdy poucit. Uz vcera bolo v ich pripade neskoro........................

huje®12.04.2012 - 15:28 Trvalý odkaz

Predpokladám, že pôjde o nejakú SK variantu O2 Fér s volaniami na Slovensku za najlepšiu cenu na trhu v kombinácii s neobmedzenými volaniami vo vlastnej sieti. Prepojovacie poplatky pôjdu dole, takže priestor je vytvorený :-) Opäť O2 potvrdzuje, že to myslí úprimne. Palec hore :-)

galaxi12.04.2012 - 16:02 Trvalý odkaz

o2 filip z deravou peňaženkou neuspel.

galaxi12.04.2012 - 17:11 Trvalý odkaz

ak to bude také ako o2 filip tak to rýchlo zbalia

Celá diskusia 17 príspevkov