HTC: zmiznú slúchadlá Beats Audio z balení?

Po odkúpení podielu spoločnosti Beats Audio prezentovalo HTC ako jednu z výhod pre zákazníkov dodávanie slúchadiel značky Beats by Dr.Dre do vybraných hudobných modelov smarftónov. Teraz je tomu vraj koniec.

Produktový manažér HTC Martin Fichter pre server CNET povedal, že slúchadlá Beats už nebudú súčasťou balenia. Zákazníci sa pri kúpe smartfónu údajne nerozhodujú podľa toho, či sú alebo nie sú slúchadlá pribalené. Preto sa už nebudú nachádzať v štandardnom balení hudobných modelov.

Prvými potomkami spolupráce boli HTC Sensation XE a Sensation XL. Okrem dodávaných štupľových slúchadiel s diaľkovým ovládaním, majú tieto smartfóny upravené prostredie hudobného prehrávača s vytvoreným profilom Beats Audio, ktorý mal kvalitnejšie podať prehrávanú skladbu. Realita však bola podľa nášho názoru odlišná.

Recenzia: HTC Sensation XE (19. 11. 2011)

Aj hudobní fajnšmekri boli z reprodukovaného zvuku cez značkové slúchadlá Beats občas sklamaní. Vyčítali hlavne prehnané hĺby a výšky režimu Beats Audio, či neatraktívny zvuk v bežnom režime. Nepriniesli im taký hudobný zážitok, aký očakávali. Prekvapila aj nekompatibilita s inými značkami telefónov. Pri ich použití napríklad v značke Samsung sa hudba stala takmer nepočúvateľnou.

Či sa naozaj prestaneme stretávať so slúchadlami Beats v balení ukáže príchod nových hudobne zameraných modelov.

Zdroj: news.cnet.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 11.04.2012 - 14:43

presne tak. mal som to na ušiach. lacný komerčný zvuk.

Juraj11.04.2012 - 21:08 Trvalý odkaz

absolutne nemozem suhlasit, pretoze si myslim, ze ten zvuk nie je ani lacny a ani komercny... ak vyuzivas klasicky prehravac tak nedokazes z tychto sluchadiel vydat to co ocakavas, ak vsak pouzivas prehravac PowerAMP tak si nastavis to co chces a poviem ti ze tie sluchadla maju dobry frekvencny rozsah. To ze si to ludia nevedia nastavit alebo su cielova skupina, ktora nerozumie hudbe a vsade hlada len tuc tuc, tak to je uz ich problem... Samozrejme su to spunty, nemozes chciet taky zvuk ako by si dostal u nahlavnych, ale tie su zase väcsie. A o tom ze tie sluchadla nie su kompatibilne s inymi zariadeniami nie je az tak celkom pravda... skusal som ine fony, notebooky, mp3ky a vsade to hraje, samsungy som neskusal tak mozno tam to neide...

Celá diskusia 2 príspevky