Riview 03⋅2012: dobré čítanie a súťaž k tomu

Tretie vydanie bezplatného magazínu Riview prináša reportáž zo slovenskej výstavy Notebook Expo, kameru s projektorom a GPS, test Fiatu 500 s unikátnym dvojvalcom 0.9 TwinAir, recenziu filmu The Ides of March, dojmy z Apple iPad 3 i súťaž o šikovný dotykový telefón s QWERTY klávesnicou.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, rôznej techniky a motorov. Takmer päť desiatok strán, jedenásť rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s rôznymi internetovými servermi Fony.sk, Autozor.sk, Techbox.sk a Kinema.sk. Hlavným partnerom tohto vydania je Pricemania.sk. Riview ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní v univerzálnej PDF podobe.

Prostredníctvom magazínu Riview by sme radi potešili najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF. Zaujímavou alternatívou je čítačka Wooky - magazín Riview totiž nájdete aj na portáli RajKnih.sk, s ktorým táto šikovná čítačka pre smartfóny a tablety súvisí.

Tretie číslo prináša to najdôležitejšie, čo sa udialo za posledné dva týždne nielen v mobilnom svete. Nechýbajú recenzie telefónov a známa rubrika Stručne. V magazíne nájdete aj informácie z oblasti technológií a recenziu malého autíčka s benzínovým dvojvalcom Fiat 500 0.9 TwinAir. Hlavná téma tohto vydania je venovaná jedinečnej slovenskej výstave Notebook Expo. V rubrike Svet filmov vám predstavíme dobrý film a súťaženia chtiví čitatelia môžu vyhrať Nokiu Asha 303.

Viac sa už dočítate v treťom čísle magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani euro, len jeden klik na www.riview.sk a 5 MB dát.

Download: Riview 03 / 2012

Diskusia k článku:

Začať diskusiu