Aj vy dnes cestujete na sviatky domov?

Reklama · Nezabudnite si na cestu do svojho mobilu, tabletu alebo notebooku stiahnuť online magazín Riview. Je zadarmo a má iba necelých 6 MB! Najnovšie vydanie prináša reportáž zo ženevského autosalónu, novinky zo sveta techniky, filmov aj mobilných telefónov.

Riview je na našom trhu unikát. Ide o PDF magazín špeciálne pripravený pre obrazovky mobilných zariadení. Je orientovaný na ležato a má jednoduchú, atraktívnu grafiku.

Magazín Riview je ideálny na dlhé cesty autobusom, vlakom či pre spolujazdcov v aute. Čítať ho môžete vo dne i v noci, stačí ho mať stiahnutý vo vašom notebooku, tablete či mobilnom telefóne.

Tým z vás, ktorí máte v mobilnom telefóne či tablete SIM kartu s dátovým paušálom mobilného operátora, stačí po nastúpení do dopravného prostriedku navštíviť www.riview.sk a stiahnuť si aktuálne alebo minulé vydanie dotykom príslušnej titulnej stránky. Stiahnutie nebude trvať dlho, veď dané PDF je veľké len 6 MB! Na to nepotrebujete ani najmodernejšie technológie, postačí bežné pokrytie dátovou sieťou operátora.

Bohatý obsah, jednoduché stiahnutie, a to všetko úplne zadarmo!

A nezabudnite, po sviatkoch si na spiatočnú cestu budete môcť stiahnuť ďalšie vydanie Riview. V sobotu totiž vychádza Riview s poradovým číslom 3/2012.

Dvojtýždenník Riview nájdete kedykoľvek na www.riview.sk a v online čítačke Wooky (pre iOS aj Android). Na prezeranie PDF odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobe Reader, ktorá si najlepšie poradí s textom i obrázkami. Nové číslo Riview vychádza vždy každú druhú sobotu.

Partnermi magazínu Riview sú Fony.sk, Techbox.sk, ZaVolantom.Autozor.sk a Kinema.sk.

- -

- -

- -

- -

Diskusia k článku:

Začať diskusiu