TECHBOX 3-4/2012

Reklama · Nadopujte sa na jar novým číslom časopisu TECHBOX s titulkou v slnečných farbách a množstvom zaujímavého obsahu!

Jarné slnko zobúdza nielen prírodu, ale každého z nás. Do slnečnej farby sme preto odeli i titulku nového vydania časopisu TECHBOX. Krásnej Miss Slovensko 2007, Ivici Slávikovej sa hodí nielen farba šiat, ale i najnovší Canon EOS 5D Mark III. To ale nie je zďaleka všetko, čo na 84 stranách môžete nájsť. Toto číslo vás jednoducho nadopuje.

Techbox

V úvode roka sme stihli pobehať hneď niekoľko výstav a konferencií. Prečítať si tak môžete o horúcich novinkách z mobilného sveta z výstavy MWC 2012 v Barcelone. Pozreli sme sa aj na novinky Samsungu v Prahe či japonského Panasonicu v Hamburgu. Nových modelov ako maku, no nechýba ani klasická rubrika o novinkách a zaujímavých vychytávkach. Nové číslo TECHBOX 3-4 obsahuje aj množstvo aktuálnych tém. Desíte sa zmluvy ACTA? A čo odpočúvanie, hovorí vám niečo? Ako sa tak asi dostať k tajným informáciám? A viete ako fungujú 3D tlačiarne? Či ako si kúpiť lístok na vlak cez mobil? Nie? Tak si o tom prečítajte! Určite ale neprehliadnite pútavú tému o najväčšej mláke v Európe – Neusiedler See.

Techbox

TECHBOX 3-4 však nie je len o témach a reportážach. To vidieť už z titulky. Rukami nám prešlo množstvo zaujímavých produktov, z ktorých najviac upútal nový Canon 5D Mark III. Mnohých však bude ešte viac zaujímať prvý pohľad na nový Apple iPad! Nemenej zaujímavá je i Nokia Lumia 800, ktorú mimochodom môžete vyhrať vo veľkej súťaži. Prekvapením je i Sony Xperia S či súboj dvojičiek LG Optimus Sol a Huawei Vision. Do kategórie štýlových a luxusných možno zaradiť Prada Phone by LG 3.0, Dell XPS 14Z, Bose Soundlink Wireless Mobile, ale i nový Mercedes-Benz triedy B či hybridnú Audi Q5. Každopádne tým veľké množstvo exkluzívneho čítania nekončí. Viac však neprezradíme, aspoň sa prekvapíte.

Techbox

Celkovo na vás čaká až 25 testov, 10 pútavých tém a 1 veľká súťaž o smartfón Nokia Lumia 800. Jednoducho, TECHBOX 3-4 vás nadopuje správnou jarnou energiou! Nájdete ho v každom dobrom stánku, hypermarkete či na benzínovej pumpe a najnovšie už aj on-line cez čítačku Wooky pre všetky platformy!

Techbox

Diskusia k článku:

Začať diskusiu