Dlhé hovory za babku

Deň bláznov je na dosah a určite ho všetci využijete. Stačí dať slepačie vajce susedovi do čižmy, či priateľke poslať dvojzmyselnú SMS o tom, že ste stretli bývalú lásku a srdce sa vám akosi zachvelo. No dobre, radšej fakt to vajce...

Dnes začneme opäť po čase trhovou jednotkou, ktorá dostala nápad, ako si uchytiť zopár nerozhodných ovečiek. Ako vieme, každá ovečka sympatizuje s nejakým tým baránkom, a to je presne to, čo chce orindž využiť. Takže kto má málo kamarátov (konkrétne iba jedného), prípadne si najradšej volá sám sebe na dvojsimkový telefón, určite ocení možnosť večerného a nočného békania na jedno číslo za zdanené eurko. To by šlo, nemyslíte? Kto sa nechce obmedzovať, môže si po doplatku ďalších dvoch eur urobiť nonstop hotline so svojím oranžovo sfarbeným blízkym. Poteší tiež fakt, že ceny za ostatné hovory zostávajú v prijateľnej cenovej hladine. Paušál Štart môže teda smelo vyštartovať. Na druhej strane, podobnú službičku už nejaký ten piatok ponúka v rozšírenej verzii aj kyslík, takže teraz ide naozaj už iba o to, aká sieť je vášmu srdcu a peňaženke blízka.

Na dlhé hovory vo vlastnej sieti vsádza aj magenta. Akurát, že tentokrát v trochu inej forme a na slovenské pomery celkom inovatívnej. Po menšej búrke s programom ízy-frí tu máme tentokrát ízy tajm, čo v reči predplatenkára znamená 15 centov za akokoľvek dlhý hovor v ružovej sieti. Benefit je však vykúpený vyššími cenami dátových služieb, správ a hovorov oproti "frí" variantu. Takže na krátke hovory typu "Maroš, nezabudni kúpiť mlieko", či "Zuzka, zajtra čakám pod košatou lipou v obvyklý čas", to jednoducho nebude to pravé orechové.

Kto nemal hrdzavú, nevie čo je láska, a kto nepozná Angry Birds, nech sa naďalej hráva s Legom. Legendárnu a komerčne úspešnú hru tu máme v novej verzii, tentokrát s vesmírnou tématikou. Takže likvidovať drzé svinky môžeme už aj "tam, u nebeských bran".

Patentové vojny budú zrejme stále aktuálnou tématikou, a je teda jasné, že v nich zvíťazí iba ten, ktorý bude mať "papier" takmer na všetko. Sony teda neváhalo a patent na snímanie odtlačku prstov na displeji, patrí odteraz iba jemu. V budúcnosti má táto funkcia určite potenciál byť úspešná, základom však zostanú čisté ruky. A vlhčené utierky si patentuje zrejme Apple, aby bol pre istotu opäť o krok napred.

Vedúci s Lenkou boli cez týždeň 24 hodín osamote, ale naozaj z čisto pracovných dôvodov. Nuž, každý tomu nejako hovorí. Zámienkou im mal byť celý deň nových skúseností. Stále to znie podozrivo, že? Svetlo do prípadu vniesla až prvá recenzia nového jablčného tabletu, ktorý sa ocitol v redakčných rukách. Prehrievanie sa nekonalo, ale nekonal sa ani ošiaľ, aký sa dal očakávať od všetkého nového s logovaním nahryznutého jablka. Raz darmo, namakaný displej a Siri nedokážu zakryť nedostatky, ktoré Apple už akoby naschvál pridávalo do svojich zariadení. Veď čo iné by sa následne dalo zlepšiť na ďalšej generácií?

Testoval aj Matúš. Akurát, že sám. Opäť sa raz potvrdilo, že čínski výrobcovia, ktorí doteraz hrali druhé husle, môže občas zaspievať aj pekné sólo. Huawei Honor, jeden z najvybavenejších telefónov čajnís spoločnosti, je toho dôkazom. Satisfakciou za slabší fotoaparát je príjemná cenovka a naozaj slušne fungujúci celok.

Už druhé vydanie magazínu Riview s absenciou použitia papiera nájdete v regáloch vašej obľúbenej trafiky. Vlastne nie, tentokrát stačí naklepať www.riview.sk v "regáliku" prehliadača a o zaujímavé bezplatné čítanie na sychravý zvyšok víkendu je postarané.

Diskusia k článku:

galaxi 01.04.2012 - 00:25

uznávam také volania sktorými šetrím. FunFon medzi ne patrí. Volám v rodine kedy chcem, koľko chcem z vedomím že neprevolám ani cent a tých 7 ečiek čo dám raz za 4 mesiace prevolám do iných sieti. Ročne zhruba miniem na FunFon 21 ečiek. Na volania do všetkých sieti je výhodnejšia Easy Free štyri krát po 10 ečiek do roka dobijem a volám po 9 centov a mám za dobitie aj 60 net zadarmo. A bonus za prenos 30 eciek je super. 21 + 40 je 61 ečiek + 30 bonus za prenos a 2 mesiace net zadara + ešte grátis mesiac je vlastne až 3 mesiace a to stojí za pozornosť.

Marko01.04.2012 - 00:47 Trvalý odkaz

galaxi tak tak presne moj pripad...nic vyhodnejsie neexistuje ani medzi pausalmi a tato kkombinacia je jednoznacne najvyhodnejsia paušalala

huje®01.04.2012 - 00:53 Trvalý odkaz

josík, u Vás v Ladcoch platí , že 4x5 = 30 ?
:-D Ach jaj...

galaxi01.04.2012 - 21:57 Trvalý odkaz

hujer ty len môžeš slintať tej tvojej modrej spiacej ponorke.

huje®01.04.2012 - 22:03 Trvalý odkaz

Ako vždy si reagoval k veci milý "josoboso". Ak si to takto vypočítal na "e51nokia", potom "ajaj" milý "Botto", je to iná "galaxi" :-P

Celá diskusia 7 príspevkov