Riview 02⋅2012: dobré čítanie do mobilu i tabletu

Druhé vydanie bezplatného magazínu Riview vo formáte PDF prináša reportáž zo ženevského autosalónu, 3D kino vo vašej obývačke, testy letných pneu ADAC, Ford Focus 1.6 TDCi kombi, Sony Xperia Sola, ZTE Era, Sony Xperia S, Nokia Lumia 710 aj recenziu filmu Moneyball.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, rôznej techniky a motorov. Takmer päť desiatok strán, teraz už jedenásť rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Riview nastupuje po týždenníku Fony.sk OFFLINE, ktorý bol zameraný len na mobilné telefóny. Nový dvojtýždenník vzniká v spolupráci s rôznymi internetovými servermi Fony.sk, Autozor.sk, Techbox.sk a Kinema.sk. Riview ponúka zaneprázdneným čitateľom súhrn správ za uplynulých 14 dní v univerzálnej PDF podobe.

Radi by sme potešili najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF. Zaujímavou alternatívou je čítačka Wooky - magazín Riview totiž nájdete aj na portáli RajKnih.sk, s ktorým táto šikovná čítačka pre smartfóny a tablety súvisí.

Druhé číslo prináša dôležité novinky posledných dvoch týždňov, ktoré sa udiali nielen v mobilnom svete. Nechýbajú recenzie telefónov a známa rubrika Stručne. V magazíne nájdete aj informácie z oblasti technológií a recenziu Fordu Focus kombi s úsporným motorom 1.6 TDCi. Hlavná téma tohto vydania je venovaná prestížnemu ženevskému autosalónu. Naša fotodokumentácia vám priblíži atmosféru plnú nablýskaných áut aj pekných hostesiek. Nová rubrika Svet filmov poteší fanúšikov kvalitnej kinematografie.

Viac sa už dočítate v druhom čísle magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani euro, len jeden klik na www.riview.sk a 6 MB dát.

Download: Riview 02 / 2012

- -

- -

- -

- -

Diskusia k článku:

Martin Hrúzik 25.03.2012 - 11:20

Je moznost stiahnut niekde cislo 01/2012? Dakujem

Celá diskusia 2 príspevky